GameStop ve FTX US İş Birliği Duyuruldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li video oyunu mağazası GameStop ve dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX iş birliğine gidecek.

FTX’in ABD iştiraki FTX US ve GameStop 7 Eylül tarihinde yayınlanan bir basın duyurusunda, GameStop müşterilerine FTX topluluğunu ve dijital varlık pazarlarını tanıtmayı amaçlayan bir iş birliğine gidileceğini açıkladı. Anlaşmaya göre GameStop, FTX’in ABD’de satış ortağı olacak. Ayrıca yeni e-ticaret ve çevrim içi pazarlama girişimleri için yapılan iş birliğinin yanı sıra bazı mağazalarında FTX hediye kartları satılacak.

GameStop 2021 yılının Ocak ayında borsada yaşadığı inanılmaz spekülasyonlarla adından sıkça bahsettirmişti. Yüksek sermayeli yatırımcılar hissenin fiyatını düşürmek ve bu durumdan kar etmek istemiş ancak olayın sosyal paylaşım sitesi Reddit’te fark edilmesi üzerine birçok küçük yatırımcı birleşerek fiyat manipülasyonunu tersine çevirmişti. Sonuç olarak milyonlarca küçük yatırımcının şirket hisselerini satın almasıyla beraber hisse fiyatı 3 dolardan 120 dolar seviyelerine kadar yükselmiş ve finansal sıkışıklık nedeniyle 450 mağazasını kapatma ihtimali ile karşı karşıya kalan GameStop’a bir nefes aldırmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
GameStop ve FTX US İş Birliği Duyuruldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!