İngiltere’nin Yeni Başbakanı Elizabeth Truss Oldu: Kripto Paralar Hakkında Ne Düşünüyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’de Başbakan ve Muhafazakar Parti Lideri Boris Johnson’ın istifasının ardından Elizabeth Truss, Muhafazakar Parti üyeleri tarafından yeni Başbakan olarak seçildi. Yeni Başbakan’ın kripto para sektörü hakkındaki görüşleri sosyal medyada ilgi uyandırdı.

Eski Başbakan Boris Johnson’ın istifası üzerine, Muhafazakar Parti üyeleri tarafından 81 bin 326 oyla Elizabeth Truss yeni Başbakan olarak seçildi. Jhonson döneminde tanınma sürecinde büyük gelişmeler kaydetmiş kripto para sektörü odağını yeni Başbakan’ın kripto sektörü hakkındaki görüşlerine çevirdi.

Başbakan Truss’ın rakibi, Jhonson dönemi Hazine Bakanı Rishi Sunak İngiltere kripto para sektörü tarafından sevilen ve desteklenen bir adaydı. Sunak’ın kripto para sektörüne dair tarafsız ve yenilikçi tutumu yatırımcılar tarafından takdir ediliyordu. Ancak seçimin oldukça küçük bir seçmen grubuna hitap etmesi nedeniyle yatırımcıların büyük bir kısmı Rishi Sunak’a olan desteklerini gösterme fırsatına erişemedi.

Öte yandan Truss, eski bir Uluslararası Ticaret Bakanı olarak kripto endüstrisine Rishi Sunak kadar olmasa da pozitif bakıyor. Başbakan Elizabeth 2018 yılında kripto para ve blockchain endüstrisinin potansiyellerini kısıtlamayacak politikalarla karşılanması gerektiğini ifade eden bir gönderi paylaşmıştı. Ayrıca 2 Mart 2020 yılında Brexit’in tamamlanması üzerine İngiltere ve ABD arasındaki ticaret anlaşmaları üzerine yapılan toplantıda veri akışı ve blockchain alanında yapılan anlaşmaların İngiltere’nin yararına olacağını belirten açıklamalarda bulunmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İngiltere’nin Yeni Başbakanı Elizabeth Truss Oldu: Kripto Paralar Hakkında Ne Düşünüyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!