Ünlü Milyarder David Rubenstein, Kripto Düzenlemesinin Geleceğini Tahmin Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder işadamı David Rubenstein, kripto varlık endüstrisinin yükselişe geçtiğini söyledi. Düzenleyici baskılara rağmen, bazı Blockchain şirketlerinin gelecekte başarılı olacağını öngördü. Ayrıca Kongre’nin kripto görüşüne ve endüstriyi düzenleme konumuna biraz ışık tuttu. Bazı şirketler fiyatlardaki son düşüşten zarar görse de, sektör burada kalmaya devam ediyor, diye açıkladı.

İşadamı daha önce kriptoya şüpheyle yaklaşıyordu ancak şimdi gelişmekte olan endüstriyi destekliyor.

David Rubenstein Kripto Tahmini

Milyarder yatırımcı, geleneksel akla aykırı olan şeylerin en başarılı olacağını söyledi. Kripto endüstrisinin büyümesini sağlayan genç nesildir, diye ekledi. Rubenstein, 2000’lerdeki kişisel bilgisayar patlamasıyla kripto endüstrisine bir karşılaştırma yaptı.

“İnsanlar geleneksel bilgeliğe karşı çıktıklarında en büyük servetlerin kazanıldığı anlamında kripto konusunda iyimserim. Ancak şu anda kripto yenildi. Ancak, sadece kriptonun kendisine değil, sektörü çevreleyen şirketlere kişisel olarak yatırım yaptım. Ancak bu şirketler sektöre hizmet ediyor.”

Coinbase gibi şirketleri mi kastettiği sorulduğunda Rubenstein, bu tür şirketleri kastettiğini söyledi. “Aslında son zamanlarda o kadar iyi yapmadılar. Son zamanlarda kripto düşüşünden zarar gördüler. Ancak sektör gitmiyor” dedi.

Kongrelerin Kripto Üzerindeki Düzenleyici Görünümü

Rubenstein, Kongre üyelerinin endüstriyi gereksiz yere düzenlemeyeceğini düşündüğünü söyledi. Kripto Kongre’de çok güçlü, cumhuriyetçi, özgürlükçü ve lobicilik için harcamaya hazır olma eğiliminde olduklarını belirtti. Ayrıca Sam Bankman-Fried’in Washington DC’de kripto için Kongre lobisi yapmak için çok zaman harcadığına dair son açıklamasına da dikkat çekti. FTX CEO’sunun endüstri bir kriz yaşarken kripto şirketlerine yaptığı yatırımlar sorulduğunda, Rubenstein oldukça iyi bir iş çıkardığını söyledi.

“Gençler trendleri başlatmak için zekaya sahip olma eğilimindedir. ‘Kişisel bilgisayarlara girelim’ diyenler 70’li yaşlardaki insanlar değil. Trendleri gerçekleştirenler 20’li yaşlarındaki insanlar ve şu anda bunu ileriye taşıyan kripto para insanları.”

Kendi kripto yatırımları sorulduğunda, Paxos’a yatırım yaptığını söyledi. Kripto ekosistemiyle gelen bazı baskılara rağmen, bazı Blockchain şirketlerinin başarılı olacağını da sözlerine ekledi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
43

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyarder David Rubenstein, Kripto Düzenlemesinin Geleceğini Tahmin Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!