Cardano Vasil Öncesi Daedalus’un Test Sürümünü Yayınladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain ağlarının son dönemde ana odağı yükseltmeler olmuş durumda. Bir taraftan Ethereum konsensüsünü değiştirmek için ilk adıma hazırlanırken, diğer tarafan Cardano Vasil hard fork’u için çalışmalarına son hız devam ediyor. Bu çalışmaların bir sonucu olarak da Cardano geliştiricisi Input Output, Daedalus cüzdanının yeni test sürümlerini yayınladı.

Cardano Daedalus’un Test Sürümünü Geliştirici ve Operatörlere Açtı

Cardano’nun da resmi açıklamalarında belirttiği üzere Daedalus cüzdanı, Cardano’nun yerel coin’i ADA için tam node destekli hiyerarşik deterministik (HD) bir masaüstü cüzdanı olarak tanımlanabilir. Daedalus, eksiksiz bir Cardano node ile birlikte gelen Daedalus, Cardano ağının tüm geçmişini depolar ve tamamen güvenilir ve özerk operasyon için tüm blokları ve işlemleri doğrular.

İlginizi çekebilir: Robinhood, Polygon’da MATIC Yatırma ve Çekme İşlemini Başlattı

Bu noktada Daedalus‘u Bitcoin’in corewallet‘ına benzetebiliriz. Ancak Bitcoin corewallet aslında bir Bitcoin node’udur. Ancak Daedalus bir cüzdan olmasına rağmen node görevi de görmektedir. Bu noktada bu cüzdan, Cardano geliştiricilerinin sık sık vurguladığı üzere Vasil yükseltmesine yönelik son kilometre yaşından biri olma özelliğine sahip.

Bu noktada güncel verilere baktığımızda ana doğrulayıcıların yüzde 85‘inin Vasil sürümü olan 1.35.3’te çalıştığını da belirtmemizde fayda var.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano Vasil Öncesi Daedalus’un Test Sürümünü Yayınladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!