Algorand Analiz: ALGO’nun Son 1 Aylık Süreçteki Durumunun Değerlendirmesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayın başlangıcından bu yana %17 düşüşle Algorand’ın yerel parası ALGO, bu ay çift haneli fiyat düşüşleri kaydeden kripto varlıkları ligine katıldı. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, kripto para basın zamanında 0.2848 $ olarak fiyatlandırıldı.

İlginç bir şekilde, madeni paranın değerinde bir aylık düşüşe rağmen, Algorand zinciri geçen ay bazı ekosistem gelişmelerini kaydetti.

Geliştirici portalından alınan verilere göre, Algorand’daki toplam adres 27.769.031 olarak gerçekleşti. Son 30 günde ağdaki adresler %5 arttı.

algorand analiz: algo’nun son 1 aylık süreçteki durumunun değerlendirmesi! 7

Ayrıca, ağda barındırılan değiştirilebilir ve nakde çevrilemez toplam Algorand Standart Varlıklarının değeri son 30 günde %1 arttı. Basın zamanında, bu 5,553.018 olarak gerçekleşti.

Bununla birlikte, ekosistemindeki bu artışlara rağmen, son 30 gün, ağda tamamlanan işlem sayısında bir düşüşle işaretlendi. 

Basına kadar gerçekleştirilen 1.074.114 işlemle, incelenen dönemde %3’lük bir düşüş kaydedildi.

algorand algorand analiz: algo’nun son 1 aylık süreçteki durumunun değerlendirmesi! 8

Algorand Zincirinde tamamlanan işlem sayısındaki düşüşün yanı sıra, ALGO sahipleri kripto paranın kötü durumundan haberdar olmalıdır.

En büyük piyasa değerine sahip 30. kripto para birimi olarak gösterilen ALGO, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,28 dolardan %91,30 oranında işlem gördü.

Mevcut piyasa durumuyla birlikte, yatırımcıların ALGO çantalarını boşaltmaya başladığı görülüyor, günlük grafikte fiyat hareketleri ortaya çıktı. 

Bu yazı itibariyle, madeni paranın Para Akışı Endeksi (MFI) 17’de aşırı satım bölgesinde derindi.

Ayrıca bir düşüş trendine yakalanan ALGO’nun Göreceli Güç Endeksi (RSI) yazının yazıldığı sırada 35 idi. 

Yukarı yönlü bir düzeltme genellikle bu düşükleri takip etse de, bunun beklentisiyle alım satım, merkez hattının altındaki Chaikin Para Akışının (CMF) dinamik çizgisiyle riskli olabilir.

Bu, satış baskısının hala yüksek olduğunu gösteriyor. 

algorand algorand analiz: algo’nun son 1 aylık süreçteki durumunun değerlendirmesi! 9

İlginç bir şekilde, son 30 gün içinde ALGO coinin fiyatındaki sürekli düşüşe rağmen, aynı dönemde coin ile etkileşime giren günlük yeni adresler ve günlük aktif adresler yükseldi.

Aslında, son yedi gün içinde ALGO ağındaki yeni adresler %830.47 arttı. Ayrıca aynı dönemde ALGO coin işlemi yapan günlük aktif adres sayısı %251,50 arttı.

algorand algorand analiz: algo’nun son 1 aylık süreçteki durumunun değerlendirmesi! 10

Ayrıca, IntoTheBlock’tan elde edilen veriler, balina ALGO varlıklarının son 30 günde önemli ölçüde arttığını ortaya koydu.

Bu yatırımcı kategorisi, madeni paranın dolaşımdaki arzının %1’inden fazlasını elinde tutuyor. Şimdi 2,37 milyar ALGO madeni parada, balina holdingleri geçen ay %83,33 arttı.

algorand algorand analiz: algo’nun son 1 aylık süreçteki durumunun değerlendirmesi! 11

Bu övgüye değer zincir üstü performanslara rağmen, ağırlıklı duyarlılık genel pazarın şüpheci kaldığını ortaya koydu.

algorand algorand analiz: algo’nun son 1 aylık süreçteki durumunun değerlendirmesi! 12

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
36

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Algorand Analiz: ALGO’nun Son 1 Aylık Süreçteki Durumunun Değerlendirmesi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!