Kripto Piyasa Analiz: Bitcoin 20.000 Doları Geri Alırken, Ethereum %10’luk Bir Yükseliş Yakaladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası bugün toparlandı ve hem Bitcoin hem de Ethereum’dan elde edilen kayda değer kazançların ardından sermayesine 50 milyar doların üzerinde ekleme yaptı.

Son 24 saat, daha geniş kripto para piyasası toplam kapitalizasyonuna 50 milyar doların üzerinde eklendiğinden ve imrenilen 1 trilyon dolar seviyesini geri aldığından, daha iyiye gitti. Bu, Bitcoin’in 20 bin doları geri almasının ve Ethereum’un bu yazının yazıldığı sırada 1,6 bin doları zorlamasının arkasından geliyor.

Bitcoin Fiyatı Geri Dönüyor

Dün, BTC fiyatı 19.500 dolara düştü, burada bir tür yerel dip işaretlenmiş gibi görünüyor, çünkü bu, boğaların kripto para birimini daha fazla düşüşten korumak için daha kesin adımlar attığı yer.

O zamandan beri, Bitcoin fiyatı neredeyse 1.000 dolar toparlandı ve şu anda 20.400 doların üzerinde işlem görüyor.

kripto piyasa analiz: bitcoin 20.000 doları geri alırken, ethereum %10’luk bir yükseliş yakaladı! 3

Bununla birlikte, tüm pazara göre payını ölçen metrik olan Bitcoin’in hakimiyeti, son 24 saat içinde yaklaşık %0,3 düştü. Bu çok önemli bir fark olmasa da altcoinlerin toparlanmalarında daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.

Altcoinler Patlıyor

İç karartıcı düşüşlerin ardından, altcoinler sonunda biraz yeşil görüyor. Ethereum dün bu zamandan beri %10 arttı ve şu anda direnci 1.600 dolar seviyesinde test ediyor. Kripto para birimi son yedi gün içinde hala %1,7 düştü, ancak son toparlanma kayda değer.

bitcoin kripto piyasa analiz: bitcoin 20.000 doları geri alırken, ethereum %10’luk bir yükseliş yakaladı! 4

Yukarıdaki ısı haritasında görüldüğü gibi, tüm pazar yeşile boyanmıştır. ETH’nin yanı sıra, AVAX günlük %13.54 gibi büyük bir hızla yükseldi ve önceki birkaç gün içinde kaybettiklerinin çoğunu geri kazandı.

ADA %5, XRP %3.5, Solana ise %8 daha önemli bir artış gösterdi. Lido, son 24 saatte (%17) en çok kazanan kripto para birimi olurken, onu %14 artışla Synthetix Network’ün SNX’i yakından takip etti.

Öte yandan, Celsius Network’ün yerel kripto para birimi hareket halindeyken fayda sağlayamadı ve son 24 saat içinde %7,3 düştü.

Sıçrayış , “korku” bölgesinde yükselen genel piyasa duyarlılığını iyileştirmek için iyi bir performans sergiledi. Daha önce “aşırı korku” durumundaydı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
23

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Piyasa Analiz: Bitcoin 20.000 Doları Geri Alırken, Ethereum %10’luk Bir Yükseliş Yakaladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!