1,1 Milyar Dolarlık Ethereum (ETH) Opsiyonunun Vadesi Bugün Doluyor: Volatiliteye Dikkat

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Verilere göre 1,1 milyar dolarlık Ethereum (ETH) opsiyonunun vadesi bugün sonlanacak. Uzmanlar, çözülme ile birlikte ani fiyat hareketleri oluşabileceğini belirtti.

Coinglass verilerine göre 1,1 milyar dolara denk gelen 400.000 call (alım) opsiyonu ve 330.000 put (satım) opsiyonunun vadesi 26 Ağustos itibari ile doluyor. Analistler, opsiyonların çözülüşüyle beraber yaşanabilecek ani fiyat hareketlerine karşın yatırımcıları uyardı.

Vadesi dolacak olan opsiyonların ortalama 1.500 dolar eşik fiyatı bulunuyor. Analistler bu nedenle Ethereum’un opsiyonların kapanmasıyla beraber 1.620 dolar altına sarkmasının yüksek bir ihtimal olduğunu düşünüyor. Açık opsiyon dağılımına göre yatırımcıların Ethereum’un 2.000 dolar ve daha yüksek seviyeleri şimdilik olası bulmadıklarını belirten uzmanlar, call opsiyonlarına karşı açılan hedge işlemlerinin de volatiliteye sebep olabileceğini ifade etti.

Genel opsiyon uzlaşı fiyatlarının 1.600 dolar seviyelerinde toplandığını belirten analistler ayrıca kimi zaman yatırımcıları aşırı uç fiyat seviyelerinde sözleşmeler satın alabildiğini ancak bunların genel tabloyu etkilemediğini belirtti.

Coingecko verilerine göre, Ethereum (ETH) an itibariyle günlük açılış fiyatının %3,2 altında 1.654 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
1,1 Milyar Dolarlık Ethereum (ETH) Opsiyonunun Vadesi Bugün Doluyor: Volatiliteye Dikkat
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!