Bitcoin Depot, Nasdaq’ta Halka Açılmayı Planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda birçok farklı şirket Nasdaq’ta halka açılma planlarını açıklıyor. Bu kez Nasdaq’ta halka açılma planları yapan isim dünyanın en büyük kripto ATM operatörlerinden biri olan Bitcoin Depot. Bitcoin Depot, yapılan açıklamaya göre, özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) GSR ​​II Meteora ile tahmini 885 milyon dolar değerinde anlaşma gerçekleştirerek, Nasdaq’ta halka açılmayı planlıyor.

Bitcoin Depot’tan Halka Açılma Planları

Atlanta merkezli bir kripto ATM şirketi olan Bitcoin Depot, yapılan son açıklamalara göre özel bir satın alma aracıyla 885 milyon dolarlık bir değerlemeyle halka açılacak.

İlginizi çekebilir: Reddit, Poligon Tabanlı Koleksiyonunun Airdrop’unu Başlattı

Konu ile ilgili detaylara inecek olursak 2016 yılında kurulan Bitcoin Depot, bölgede 7.000’den fazla kiosk ile Kuzey Amerika’daki bu tür ATM’lerin en büyük sağlayıcısı olduğunu iddia ediyor. Bu ATM’ler bir cüzdan ile bağlanarak çalışır ve bir doğrulama işleminden sonra kullanıcının cüzdanlarına BTC, LTC veya ETH almak için fiat para eklemesine izin veriyor.

Bununla beraber Bitcoin Depot CEO’su Brandon Mintz, ayı piyasasına rağmen büyümeye devam ettiğini ve halka açıldıktan sonra satın almaları hedeflediğini söyledi. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Depot, Nasdaq’ta Halka Açılmayı Planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!