MANA Yatırımcılarının Portföylerini Değerlendirmek İçin Bilmeleri Gereken Her Şey!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meta verinin genel konseptine olan ilginin azalmasıyla birlikte, yalnızca fenomen etrafında inşa edilen blok zinciri projeleri, son birkaç ayda düşük kullanıcı sayısıyla mücadele etti.

Örneğin, Dune Analytics’ten alınan verilere göre, Decentraland kullanıcıların kendi yerel tokeni MANA’yı kullanarak NFT olarak arazi ve giyilebilir cihaz satın alabilecekleri “ilk sanal dünya”, son beş ayda satışlarda bir düşüş gördü.

MANA Düşmeyi Bıraktı mı?

Decentraland’deki haftalık satışlar son beş ayda önemli ölçüde azaldı. 22 Ağustos itibariyle, sanal dünyada geçen hafta yapılan toplam satışlar, bir önceki hafta kaydedilen 78.597$’dan %936’lık bir düşüşle 7.613$ olarak gerçekleşti.

mana yatırımcılarının portföylerini değerlendirmek i̇çin bilmeleri gereken her şey! 6

Geçen ay platformda benzersiz satıcılar toplam 53 olarak gerçekleşti. Decentraland’deki satıcıların günlük sayısı, 26 Temmuz’un en yüksek seviyesinden bu yana sürekli olarak düştü. 

manamana yatırımcılarının portföylerini değerlendirmek i̇çin bilmeleri gereken her şey! 7

Ayrıca, geçen ay Decentraland’de benzersiz alıcılar 81 idi. 26 Temmuz’dan bu yana Decentraland’de ticaret yapan alıcıların günlük sayısı düştü.

manamana yatırımcılarının portföylerini değerlendirmek i̇çin bilmeleri gereken her şey! 8

Decentraland’da, “sakinler” Decentraland Marketplace’te NFT olarak LAND, giyilebilir avatarlar ve isimler satın alabilir. NFTGo’dan alınan verilere göre, bu NFT koleksiyonları son altı ayda tüm cephelerde önemli ölçüde azaldı.

Decentraland LAND NFT’lerine gelince, bu yazı itibariyle taban fiyat 0,39 ETH seviyesindeydi. Mart ayından bu yana, koleksiyonun taban fiyatı 4,6 ETH’den düşerek %91 düştü.

Aynı dönemde, NFT koleksiyonunun satış hacmi %77 düştü. 23 Ağustos itibariyle, piyasa değeri son beş ayda %85’in üzerinde düşüşle 162.47 milyon $ olarak belirlendi.

Decentraland’ın Giyilebilir Ürünleri için taban fiyat, son 175 gün boyunca sabit kaldı ve tüm dönem boyunca sadece %1 arttı.

Bu yazı itibariyle, Decentraland pazarında 0,01 ETH (12 $) kadar düşük bir fiyata giyilebilir bir cihaz toplanabilir.

Son beş ayda sadece 170.437$’lık satış yapılırken, Decentraland Giyilebilir NFT’lerin satış hacmi bu dönemde %69 düştü.

Piyasa değeri de %29,14 düştü. 23 Ağustos itibariyle, bu 2,37 milyon dolardı.

manamana yatırımcılarının portföylerini değerlendirmek i̇çin bilmeleri gereken her şey! 9

Decentraland Names için taban fiyatı Mart ayından bu yana %55 düştü. Satış hacmi de aynı dönemde %80’lik bir düşüş kaydetti. Bu basın tarihi itibariyle 2,76 milyon dolarlık piyasa değeri ile Mart ayından bu yana %70’lik bir düşüş kaydedildi. 

manamana yatırımcılarının portföylerini değerlendirmek i̇çin bilmeleri gereken her şey! 10

Decentraland’ın yerel tokeni MANA’ya gelince, bu ay şu ana kadar %22 düşüş kaydederek, yazının yazıldığı sırada 0,8285 dolardan işlem gördü.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
47

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MANA Yatırımcılarının Portföylerini Değerlendirmek İçin Bilmeleri Gereken Her Şey!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!