Chiliz (CHZ) Fiyatı Balinaların Çabalarını Artırıyor mu? Bu Ralli Sürecek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chiliz (CHZ), son gerilemenin ortasında en büyük 100 dijital varlık arasında en çok kazanan kripto olarak ortaya çıktı. CHZ, fiyatı son 30 gün içinde %130’un üzerinde arttığı için metriklerde üst sıralarda yer alıyor. Ancak uzmanlar, bu rallinin devam edebileceğini öne sürüyorlar.

chiliz (chz) fiyatı balinaların çabalarını artırıyor mu? bu ralli sürecek mi? 2

Chiliz Ticaret Hacmi Fırladı

Santiments’a göre, balina işlemleri 29 Mart 2022’den bu yana en yüksek ağ miktarına ulaştı. Chiliz fiyatı o gün 0.3008 $ fiyat seviyesine dokunmaya devam etti.

Zincir üzerindeki izleyici, balinanın bu ralli sırasında hala kâr elde ettiğini belirtti. Bu ralli daha da devam etme potansiyeline sahip olsa da.

Whalestats, Chiliz’in son 24 saatteki en büyük 2000 Ethereum (ETH) balinaları arasında ticaret hacmine göre ilk 10 tokenin çetelesine indiğini bildirdi. Bu arada, Chiliz jetonu aynı zamanda balinalar tarafından en çok satılan jetonların çetelesinde de duruyor. Bu, büyük balinaların kârlarını rezerve ettiğini gösteriyor.

Chiliz, son dört haftada %150’nin üzerinde bir artış kaydetmeyi başardı. Bu artış, CHZ’nin ilk 40 kriptoya girmesine yardımcı oldu. Chiliz, basın zamanında ortalama 0,242 dolar fiyattan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık %23 artarak 904.7 milyon dolara ulaştı. CHZ, 1,45 milyardan fazla bir piyasa değerine sahip.

CHZ Destek Alıyor mu?

Daha önce Coingape, Fan token platformu Socios.com’un İtalya’da düzenleyici onayını aldığını bildirdi. Bu, sanal para birimleri ve dijital cüzdanlar için hizmet sunmalarını sağlayacaktır. Bu duyuru Chiliz tokenlerinin yükselmesine neden oldu.

Bitpanda pro’ya göre Chiliz fiyatları, bariyeri 0.22 $ seviyesinde kırdığı için sadece üç gün içinde %25 civarında yükseldi. Bu, Nisan ortasından bu yana en yüksek nokta olarak işaretlendi. Taraftar tokenlerinin, düşen takozun üstesinden geldikleri için 18 Haziran 2022’den bu yana yükselişte olduğundan bahsetti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
21

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chiliz (CHZ) Fiyatı Balinaların Çabalarını Artırıyor mu? Bu Ralli Sürecek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!