Piyasa Analiz: EOS %20 Yükselirken, Bitcoin’in Fiyatı 21 Bin Dolarda Mücadele Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoinlerden en çok kazanan EOS oldu, onu ATOM izledi. Bitcoin şu anda 21.000 doların üzerinde duruyor.

Bitcoin, dün birçok kez bu seviyenin altına düştükten sonra 21.000 dolar civarında konsolide olmaya devam ediyor.

Çoğu altcoin, günlük ölçekte iyi durumda ve EOS, çift haneli bir fiyat artışının ardından en etkileyici kazanan olarak ortaya çıkıyor.

Bitcoin 21 Bin Dolarda

Birincil kripto para birimi geçen hafta sert bir düşüş yaşadı ve çok ayın en yüksek seviyesi olan 25.200 dolardan 21.000 doların altındaki birkaç haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bütün bunlar yedi günden az bir sürede oldu.

Bu nedenle, hafta sonu geldiğinde varlık sakinleşti ve çoğunlukla 21.000 ila 22.000 dolar arasında işlem gördü. Mevcut haftanın başlangıcında da herhangi bir havai fişek yoktu. Dün 21.000 doların altına birkaç fiyat düşüşü gördü, ancak Bitcoin bu kayıpları hemen geri almayı başardı.

Şu an itibariyle, kripto para birimi 21.000 doların üzerine çıktı ve bunun kuzeyinde 500 dolar duruyor. Sonuç olarak, piyasa değeri 400 milyar dolar seviyesini korumayı başardı. Altcoinler üzerindeki hakimiyeti de bir nefes aldı ve %40’ın biraz üzerinde oturuyor.

piyasa analiz: eos %20 yükselirken, bitcoin’in fiyatı 21 bin dolarda mücadele ediyor! 3

EOS Gösteriyi Çaldı

Alternatif madeni paralar dün biraz geri çekildi, ancak çoğu bugün yeşile döndü.

Ethereum, geçen hafta sonu 2.050 doların üzerine çıktıktan sonra bir noktada 500 doların üzerinde kaybetti. Şimdi ise, ikinci en büyük kripto, günlük %5.5’lik bir artışın ardından güvenle 1.600 doların üzerinde işlem görüyor.

Binance Coin, küçük bir fiyat artışının ardından tekrar 300 dolara ulaşmasına sadece birkaç santim kaldı. Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Shiba Inu ve Avalanche da artık yeşilde.

Polkadot, Polygon ve Avalanche bir günde %5’ten fazla arttı. Bununla birlikte, EOS, %21’lik büyük bir artışın ardından orta büyüklükteki alt değerlerden en büyük kazanç sağlayandır. Sonuç olarak, EOS 1,8 dolara yakın işlem görüyor.

ATOM, varlığı 11 doların üzerine çıkaran günlük %15’lik bir artışla bir başka etkileyici oyuncu.

Genel olarak, kripto piyasa değeri, günde 30 milyar dolar ekledikten sonra 1 trilyon doların üzerinde kaldı.

bitcoinpiyasa analiz: eos %20 yükselirken, bitcoin’in fiyatı 21 bin dolarda mücadele ediyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
29

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: EOS %20 Yükselirken, Bitcoin’in Fiyatı 21 Bin Dolarda Mücadele Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!