Ethereum Fiyat Analizi: ETH Başka Bir Düşüşü Önlemek İçin Bu Seviyede Kalmalı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’da ayıların etkili olduğu açık gibi görünse de son birkaç günde piyasa biraz sakinleşti. Bu, boğaların 1.500 dolar seviyesini savunmayı başardığı ve şu anda telafi etmeye çalıştığı sırada oldu. Negatif momentum azalmış olsa da, daha sonra bir çöküş olasılığını dokumak için hala erken.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

100 günlük (beyaz) ve 50 günlük (sarı) hareketli ortalama çizgilerinin kesişmesi günlük grafikte destek görevi gördü. Bu seviye şu anda Ethereum’un daha fazla düşmesini engelledi. 0,5 Fibonacci Geri Çekilme seviyesi de 1,500 dolar civarındadır ve bu da bunu göz önünde bulundurulması gereken sağlam bir seviye haline getirir.

Bununla birlikte, makroekonomik genel bakışı akılda tutmak da önemlidir. DXY endeksi yeni bir yükseliş trendi başlattı ve önceki zirveyi kırmaya yakın. Bu, hisse senetleri ve kripto gibi yüksek riskli varlıklar için iyi bir haber değil. Doğal olarak yükseliş eğilimi gösteren Ethereum için yakın zamanda gerçekleşecek Birleşim olayının yanı sıra , piyasa değerine göre ikinci en büyük varlık, piyasada bir düzeltmeden kaçınmamış gibi görünüyor.

Ayılar fiyatı 1500 doların altına iterse, bu yükseliş yapısını geçersiz kılacaktır. Bu durumda 1.280-1.350$ aralığındaki desteğe ulaşmak ve tekrar test etmek daha olası olacaktır. Böyle bir hareket, gelecekte bir yükseliş eğilimi oluşturmayı zorlaştırabilir ve ayı piyasası muhtemelen uzayacaktır.

Öte yandan, önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatı 1.800 doların üzerine çıkarabilirlerse, boğaların 2.000 doları yeniden test etme şansı var.

Temel Destek Seviyeleri: 1500$ & 1350$
Temel Direnç Seviyeleri: 1800$ & 2000$

Günlük Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1766
$ MA50: 1559 $
MA100: 1547 $
MA200: 2213 $

ethereum fiyat analizi: eth başka bir düşüşü önlemek i̇çin bu seviyede kalmalı! 3

ETH/BTC Grafiği

Bitcoin’e karşı fiyat, 0,0765-0,79 BTC aralığında (sarı renkte) direnci yeniden test ediyor. Bu seviye geçmişte önemli bir rol oynamış ve genellikle boğa tuzaklarının oluşumuna zemin hazırlamıştır.

Geçmiş olaylara dayanarak geleceği tahmin etmek imkansız olsa da son dönemdeki dikey yükseliş eğilimi göz önüne alındığında daha temkinli olmak mantıklı görünüyor. BTC’ye karşı Ethereum fiyatı son yüksek seviyenin (0.082 BTC) üzerine çıkabilirse başka bir ralli başlayacak.

Temel Destek Seviyeleri: 0.0.073 & 0.065 BTC
Anahtar Direnç Seviyeleri: 0.082 & 0.088 BTC

ethereum ethereum fiyat analizi: eth başka bir düşüşü önlemek i̇çin bu seviyede kalmalı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
51

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyat Analizi: ETH Başka Bir Düşüşü Önlemek İçin Bu Seviyede Kalmalı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!