Kurumsal Para Bu 4 Altcoin Projesini Alırken, Bunları Sattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinShares, yeni bir fon akışı raporunda kurumsal yatırımcıların satın aldığı 4 altcoin projesini ortaya koydu. BTC, ETH ve SOL en büyük çıkışları gören kripto para fonları arasındaydı.

Rapora göre kripto hacimleri %55 düştü

CoinShares’in 22 Ağustos tarihli raporuna göre, toplam 9 milyon dolarlık çıkışlar eşliğinde piyasa hacimleri çok düşüş kalıyor. ETF’leri, ETP’leri ve Grayscale’in GBTC’sini içeren Bitcoin yatırım ürünlerinde art arda üçüncü hafta çıkış görüldü. Kripto yatırım ürünleri, hacimler yılın ikinci en düşük seviyelerine düşerken geçen hafta küçük haftalık çıkışlar kaydetti. Böylece yaz sonunda kurumsal yatırımcılar arasında zayıf talep verilerle doğrulanmış oldu.

En çok çıkış gören altcoin projeleri

CoinShares’in raporuna göre, kripto para yatırım ürünlerinden çıkışlar Pazar günü sona eren haftada 8,7 milyon dolar oldu. Bitcoin (BTC) yatırım ürünleri, art arda üçüncü hafta toplam 15,3 milyon dolarlık çıkış gördü. Solana (SOL) fonları da toplam 1,4 milyon dolarlık küçük çıkışlar kaydetti. Bu arada, Ethereum (ETH) ve çoklu varlık yatırım ürünleri, sırasıyla 2,9 milyon dolar ve 2,7 milyon dolarlık küçük haftalık girişler kaydetti. Genel olarak, kripto yatırım ürünleri, yıllık ortalamanın %55 altında olan haftalık hacimlerde 1 milyar dolar kaydetti.

Kurumsal yatırımcılar neden satıyor?

CoinShares, olumsuz duyguların çoğunun, 25.000 dolardan sert bir ret ile karşı karşıya kaldıktan sonra geçen hafta düşen Bitcoin etrafında toplandığını söyledi. Bitcoin şu anda, gerçekleşen fiyatının veya BTC’nin dolaşımdaki arzının en son satın alındığı ortalama fiyatın altında olan 21.200 dolar civarında bulunuyor. Kripto para piyasasının geleneksel hisse senetleriyle güçlü korelasyonu, Federal Rezerv’in bu hafta Wyoming’deki yıllık Jackson Hole Zirvesi öncesinde daha fazla volatiliteye maruz bırakıyor.

En çok giriş gören altcoin projeleri

Ethereum, toplam 3 milyon dolar tutarında haftalık girişler gördü. Böylece duyarlılıkta bir geri dönüşün sinyallerini verdi. Haziran ayının ortasında, Ethereum yatırım ürünleri, yıldan yıla toplam 459 milyon dolar çıkış gördü. Bu noktadan bu yana, merge konusunda netlik arttıkça, Ethereum 9 haftalık toplam 162 milyon dolarlık giriş gördü. Diğer altcoin’ler, özellikle 0,5 milyon dolarlık giriş ile Cardano, olağanüstü girişler gördü. Haftalık en çok giriş alan altcoin’ler ağırlıklarıyla birlikte şöyleydi:

Ethereum: 2.9 milyon dolarBinance: 0,5 milyon dolarCardano: 0,5 milyon dolarXRP: 0,3 milyon dolar

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Para Bu 4 Altcoin Projesini Alırken, Bunları Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!