ABD Hazinesi Tornado Cash Kararında Yetkisini Aşmış Olabilir • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coin Center, ABD Hazinesinin kripto para birimi karıştırıcı hizmeti veren Tornado Cash‘i onaylayarak yasal yetkisini aşmış olabileceğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde kötü haberlerle gündeme gelen Tornado Cash’e birçok yerden yaptırım uygulanmıştı. Hatta Tornado Cash ile etkileşimi olan cüzdanları bile kimi borsalar bloke etmişti.

Tornado Cash Yaptırımında Hak İhlali Olduğu İddia Edildi

Coin Center, idari yardım istemek için diğer savunucularla birlikte çalışılacağını açıkladı. Blog yazarları, Tornado Cash’in, Hazine Bakanlığı tarafından onaylanabilecek bir kişi, kuruluş veya mülk değil, Ethereum üzerinde gözetimsiz ve kendi kendini yürüten bir uygulama olduğunu savundu.

İlginizi çekebilir: Iron Bank, Yearn Finance ve Homora Optimism’e Katıldı

Ayrıca Beşinci Değişikliği vurgulandı ve ABD Hazinesini Anayasal hakları “gerekli süreç ve ifade özgürlüğü” ihlal etmekle suçladı. Yaptırımlar açıklandıktan sonra ünlülere ait bazı kripto cüzdanlar Tornado aracılığıyla anonim olarak gönderilen 0.1 ETH aldığı için yasaklandı.

Salı günü, otuz yıldan uzun bir süre önce kurulmuş bir dijital haklar grubu olan Electronic Frontier Foundation, ABD Hazine Bakanlığı’nın Tornado Cash’e yönelik yaptırımında muhalefet havuzuna katıldığını duyurdu.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Hazinesi Tornado Cash Kararında Yetkisini Aşmış Olabilir • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!