Ethereum 2 Bin Doları Aşarak Birkaç Ayın En Yüksek Seviyesine Çıkmayı Başardı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum, iki ay içinde ilk kez 2.000 doların üzerine çıkarak etkileyici performansını sürdürüyor.

Bir önceki hafta sonundan farklı olarak, bu hafta BTC ve çoğu altcoinden etkileyici kazançlarla başlıyor. Birincisi, Bitcoin 25.000 doların yakınlarına fırladı.

Yaklaşan Birleşmeyi çevreleyen heyecan ile Ethereum, 2.000 doların üzerine çıkarak birkaç ayın en yüksek seviyesine yükseldi.

ETH’nin 2 Bin Doların Üzeride Ani Yükselişi

Ethereum’un PoW’dan PoS’a geçişini görecek bir hareket olan Merge, muhtemelen kripto para birimi alanında yılın en çok beklenen olayı oldu. Konuyla ilgili son raporlar, çoğu insanın beklediğinden daha erken gerçekleşebileceğini ve onu çevreleyen heyecanın ETH’nin fiyatı üzerinde büyük bir etkisi olduğunu öne sürdü.

Yalnızca son 24 saatte, %6’dan fazla değer kazandı ve bugün erken saatlerde neredeyse 2.050$’a yükseldikten sonra şu anda 2.000$ çevresinde geziniyor. İkincisi, varlığın Mayıs sonundan bu yana en yüksek fiyat etiketi oldu.

Cardano benzer yüzdelerle arttı ve 0,6 dolara yaklaştı. Solana ve MATIC günde yaklaşık %10 artışla sırasıyla 47$ ve 1$’a yükseldi.

Daha mütevazı kazanımlarla birlikte, BNB, Ripple, Polkadot, Avalanche ve Shiba Inu da günlük ölçekte yeşilde.

Bu nedenle, kümülatif piyasa değeri günde 50 milyar dolardan fazla ekledi ve şu anda 1,2 trilyon dolara yakın.

ethereum 2 bin doları aşarak birkaç ayın en yüksek seviyesine çıkmayı başardı! 3

Bitcoin 25 Bin Dolara Yaklaştı

Bitcoin, yukarıda bahsedilen Merge yutturmaca nedeniyle Ethereum dahil olmak üzere birçok altcoin tarafından sıklıkla daha iyi performans gösterdi. Bununla birlikte, dolar karşısında fiyatı da son birkaç gün içinde kayda değer artışlar gördü.

Sadece iki gün önce BTC, iki ayın en yüksek seviyesi olan 24.900 dolara (Bitstamp’ta) sıçradı, ancak daha sonra dün 1.500 doların üzerinde bir düşüşle 23.500 doların altına geriledi.

Bununla birlikte, ağırlıklı olarak olumlu piyasa hissi, Bitcoin’i takip eden 24 saat içinde tekrar kuzeye itti. Bu nedenle, varlık birkaç saat önce 25.000 $ ‘a dokunmaktan sadece birkaç inç uzakta geldi. Şu an itibariyle bunu başaramadı, ancak yine de gün içinde %3’ten fazla arttı.

Piyasa değeri 470 milyar dolara sıçradı, ancak altcoinler üzerindeki hakimiyeti %40,4’e düştü.

ethereum ethereum 2 bin doları aşarak birkaç ayın en yüksek seviyesine çıkmayı başardı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
29

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum 2 Bin Doları Aşarak Birkaç Ayın En Yüksek Seviyesine Çıkmayı Başardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!