Mike Novogratz’dan Bitcoin (BTC) Tahmini

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa süre önce halka açık kripto para birimi şirketi Galaxy Digital ikinci çeyrekte 554,7 milyon dolar net zarar bildirmişti. Bunun üzerine Galaxy Digital’in kurucusu ve milyarder kripto para yatırımcısı Mike Novogratz lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Mike Novogratz’dan Bitcoin Yorumu

Galaxy Digital’in kurucusu ve milyarder kripto para yatırımcısı Mike Novogratz, Bitcoin’in (BTC) fiyatındaki son yükselişin ardından bir süre daha bu şekilde hareket etmesini beklediğini söyleyerek daha fazla yükseliş olmayacağını belirtti.

Mike Novogratz, Bitcoin’in ilerleyen dönemlerde 30.000 dolar seviyesini geri kazanma ihtimalinin düşük olduğuna inanıyor. Aynı zamanda Novogratz, kimsenin geri adım attığını görmediğini iddia ediyor. Bu da Bitcoin fiyatının yakın gelecekte önemli ölçüde düşmesinin muhtemel olmadığı anlamına geliyor.

İlginizi çekebilir: Zipmex, Bitcoin ve Ethereum Para Çekme İşlemlerini Etkinleştirecek

Mike McGlone, kısa süre önce en büyük kripto para biriminin bu seviyeye ulaşmasının sadece an bir zaman meselesi olduğunu iddia ederek 100.000 dolarlık fiyat tahminini yeniden doğruladı.

Son olarak haberin yazımı esnasında lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), CoinGecko verilerine göre; 23.743 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mike Novogratz’dan Bitcoin (BTC) Tahmini
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!