Ripple Fiyat Analizi: XRP 0,40 Doları Aşabilecek mi Yoksa Başka Bir Düşüş mü Geliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yedi hafta sonra XRP, 0,4 doların üzerine çıkmayı başardı, ancak ayılar fiyatı hızla bunun altına itti. Boğa yapısının geçerli kalması için boğaların fiyatın 0,33 doların altına düşmesine izin vermemesi gerekiyor.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Daha yüksek zirvelerin ve daha yüksek diplerin oluşumundan kaynaklanan yükseliş yapısı aşağıdaki grafikte görülebilir. Geçen haftanın sonlarında, boğalar 0.37-0.39 $ aralığında (sarı renkte) direnç bölgesini kırmak için üçüncü girişimlerinde başarılı oldular. Bu, fiyatı 100 günlük hareketli ortalamaya (beyaz) doğru genişletti, ancak ulaşılmadı veya geçilmedi.

Ayılar bu seviyeyi savundu ve grafikte sahte bir kırılmayla sonuçlandı. Parite şu anda direnç bölgesinin altında işlem görüyor ve MA100 bu seviyeye yaklaşıyor.

Boğalar XRP’yi 0,41 doların üzerine çıkarabilirse, yükseliş yapısı daha da güçlü olacaktır. Bu direncin üzerinde bir kırılma ve kapanış, 0,5 dolar hedefli bir rallinin başladığının sinyalini verebilir. Buna karşılık, alıcılar 0,33 doların üzerindeki son düşüşü engelleyemezse, yükseliş yapısı geçersiz olacaktır.

Temel Destek Düzeyleri: 0,33 ABD Doları ve 0,30 ABD Doları
Temel Direnç Düzeyleri: 0,39 ABD Doları ve 0,41 ABD Doları

Günlük Hareketli Ortalamalar
MA20: 0,36 ABD
Doları MA50: 0,34 ABD Doları
MA100: 0,40 ABD Doları
MA200: 0,57 ABD Doları

Ripple Fiyat Analizi: XRP 0,40 Doları Aşabilecek mi Yoksa Başka Bir Düşüş mü Geliyor? 3

XRP/BTC Grafiği

BTC’ye karşı, kripto para birimi, 100 günlük hareketli ortalama (sarı renkte) ve yukarıdan 200 günlük hareketli ortalama (beyaz) arasında dalgalanıyor. Bu, fiyatın 1500 SAT (yeşil) ile 1700 SAT (kırmızı) arasında değişen iki destek ve direnç bölgesi arasında değişmesine neden oldu. Fiyat bu dar aralıktan çıkana kadar önemli bir hareket beklenemez.

Temel Destek Seviyeleri: 1500 SAT & 1370 SAT
Temel Direnç Seviyeleri: 1700 SAT & 2100 SAT

xrp Ripple Fiyat Analizi: XRP 0,40 Doları Aşabilecek mi Yoksa Başka Bir Düşüş mü Geliyor? 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Fiyat Analizi: XRP 0,40 Doları Aşabilecek mi Yoksa Başka Bir Düşüş mü Geliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!