Algorand (ALGO) Yatırımcılarının Ağustos Ayında Beklentileri Ne Yönde Olmalıdır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm kripto pazarında Algorand (ALGO), Temmuz ayında büyük bir artış kaydedemeyenlerden biriydi. ALGO, Cardano (ADA) ve Solana (SOL) gibi protokollere kıyasla nispeten düşük performans gösterdi.

CoinMarketCap’e göre, ALGO’nun en yüksek fiyat seviyesi, 13 Temmuz’daki 0.30$’lık düşük seviyenin ardından 0.37$ oldu. 

Şimdi, Kraken Intelligence tarafından hazırlanan bir rapor, ALGO’nun düşük seviyelerinin fiyat performansının ötesinde olduğunu ortaya koydu. Dijital varlık borsasının bir raporuna göre, ALGO hakimiyet açısından daha geniş kripto para birimi grubunun gerisinde kaldı.

Kraken, daha büyük kripto piyasasının kapitalizasyonunun Temmuz ayında 210 milyar doların üzerinde arttığını tespit etti. Ancak Algorand’ın büyümeye katkısı herkesin hayal edebileceği kadar azdı. ALGO ayrıca, piyasa değerinin Aylık kayıpları söz konusu olduğunda Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) ve Bitcoin (BTC)’nin arkasında dördüncü sırada yer aldı.

Ayrıca, Santiment verileri ALGO’nun Haziran ayı piyasa değerinin 2,89 milyar $ (6 Haziran) kadar yüksek olduğunu ortaya koydu. Ancak aynı metrik, 19 Temmuz’da yalnızca 2,61 milyar dolara ulaştı.

Piyasa değerindeki düşüşün yanı sıra, ALGO’nun Yılbaşından Bugüne (YTD) %88’lik bir hacim düşüşü oldu. İlginç bir şekilde, Temmuz ayında %37 kaybettiği için ortalama bir hacim artışı sağlayamadı. Kraken raporu, kayıplara katkıda bulunabilecek birkaç neden gösterdi. Kayda değer bir tanesi, eski CEO’su Steven Kokinos’un ayrılışıydı.

Ek olarak, birçok kripto para birimindeki aktif adresler Temmuz ayında arttı. Öte yandan, Algorand aynı ayda -%25 düşüş kaydetti. Zincir üstü transfer hacminde ve dolaşımdaki tedarik büyümesinde de düşüşler görüldü, her ikisi de ALGO ekosisteminin hala bir geleceği olup olmadığı sorularına yol açtı.

algorandAlgorand (ALGO) Yatırımcılarının Ağustos Ayında Beklentileri Ne Yönde Olmalıdır? 4

Herhangi Bir Pozitif Durum Var mı?

Şimdi bile, kripto para tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %89.91 aşağıda. Ancak, ALGO’nun zayıf Temmuz performansı çok yönlüydü ve tek olumlu yanı, bir noktada %14’lük işlem sayısı artışıydı. 

Algorand, görevden ayrıldığından beri CEO’sunu değiştirmeyi de başaramadı yani ekip, COO’yu CEO’nun sıfatıyla hareket etmesi için atadıktan sonra net bir yön olmadan ilerliyordu. Bu durum, ALGO’nun direncini daha erken  kıramamasına da etki edebilirdi.

Mevcut konumu ve görünürde herhangi bir gelişme olmaması nedeniyle ALGO, yatırımcılar tarafından dışlanma riskiyle karşı karşıya kalabilir. İşaretler zaten orada gibi görünebilir.

Aslında, Santiment’e bir bakış, ALGO’nun hacminin Haziran seviyelerinin yakınında hiçbir yere ulaşmadığını ortaya çıkardı. Benzer şekilde, sosyal egemenliği de büyük ölçüde azaldı.

algorand

Ekosistemden gelen bu pozitif eksiklik, ALGO’yu kripto piyasası sıralamasında daha da aşağılara götürebilir. Bununla birlikte, yatırımcılar doğru yönde bir değişiklikten umutlu olabilirler.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
48

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Algorand (ALGO) Yatırımcılarının Ağustos Ayında Beklentileri Ne Yönde Olmalıdır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!