Sandbox (SAND), Ralli Yapacak Kadar Hızlı İyileşebiliyor mu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok kripto para birimi, özellikle Haziran ayındaki çöküşten bu yana, son 45 gün içinde önemli iyileşmeler kaydetmeyi başardı. Sandbox (SAND) bunlardan biri oldu.

Buna rağmen, Metaverse tokeninin son birkaç gündeki performansı henüz istenilen seviyeye ulaşmadı. Bu, varlığın çok önemli bir grubunu oldukça huzursuz bırakıyor.

Sandbox Bir Sıçrama Yapamıyor

Bu hafta, haftalar süren belirsiz dalgalanmaların ardından piyasa için bir nefes aldı. Aslında, tüm piyasa ve her kripto para birimi, son birkaç ayda gözlemlenen düşüşleri geçersiz kılacak kadar iyileşme kaydetti.

Sandbox Haziran ayındaki dip seviyelerinden %66.84 yükselirken, son zamanlardaki değerlemesi önemli değil ve onu 1.34$’a yerleştirdi. Buna ek olarak, basın zamanında, tüm zamanların en yüksek seviyesinden hala %82’nin üzerindeydi.

Sandbox (SAND), Ralli Yapacak Kadar Hızlı İyileşebiliyor mu? 6

Bu, buna göre tepki veren SAND sahipleri için piyasada bir endişe ortamı yarattı. Bu, özellikle SAND’ın arzı üzerinde önemli bir hakimiyete sahip olan uzun vadeli sahipleri için geçerlidir.

Ağustos 2021 ile bugün arasında SAND LTH’nin adresleri arttı. Ancak, sahip oldukları token arzı %11 azaldı.

Burada son haftalarda bu insanların da sabrının tükendiğini belirtmekte fayda var.

sandbox Sandbox (SAND), Ralli Yapacak Kadar Hızlı İyileşebiliyor mu? 7

Yalnızca Temmuz ayında, LTH’ler varlıklarını çok fazla hareket ettirdi. Bu, bu yatırımcıların sükuneti tarafından inşa edilen milyarlarca gün tüketimiyle sonuçlandı.

Sonuç olarak, bu sahipler tarafından yaklaşık 27 milyar gün tüketildi.

sandbox Sandbox (SAND), Ralli Yapacak Kadar Hızlı İyileşebiliyor mu? 8

Bunların bir kısmı, bu ayın başlarından bu yana aynı kişilerin ellerinde satış yapmanın etkisi de olabilirdi, kayıp da olsa 24 saat içinde 65.17 milyon dolar değerinde yaklaşık 49 milyon SAND tokeni satıldı.

sandbox Sandbox (SAND), Ralli Yapacak Kadar Hızlı İyileşebiliyor mu? 9

Bununla birlikte, Sandbox’a olan güvenini kaybedenlerin yalnızca LTH’ler olmadığını belirtmekte fayda var. Metaverse’deki LAND arsalarının benzersiz sahipleri, yılın başından beri azalmaktadır.

Yalnızca son yedi ayda varlıkları 18.924’ten 14.568’in altına düştü. Yazma sırasında, aynı şey tekrar sürekli bir düşüş yaşıyor gibiydi.

sandbox Sandbox (SAND), Ralli Yapacak Kadar Hızlı İyileşebiliyor mu? 10

Bu, SAND’ın, özellikle de kayda değer bir iyileşme olmaması nedeniyle, yatırımcılarının endişeleriyle uğraştığının kanıtıdır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
35

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sandbox (SAND), Ralli Yapacak Kadar Hızlı İyileşebiliyor mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!