XRP Bir Çöküşü Önlemek İçin Bu Kritik Seviyeye Tutunmalı…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

XRP’da boğalar 0,38 dolardan genel direnci kırmaya yönelik ikinci girişimlerinde, bir kez daha başarısız oldu. Bu, fiyatın 50 günlük hareketli ortalama çizgisine doğru hareket etmesine neden oldu.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Haftalık mum dün yeşilde kapansa da uzun üst gölge 0.38$’da yatay dirence yakın satış baskısının nispeten yüksek olduğunu gösteriyor. Ayılar bu yazı itibariyle fiyatı %10 aşağı çekti. Fiyat şimdi 50 günlük basit hareketli ortalama çizgisine (beyaz renkte) dokundu. Öte yandan, Değişim Oranı (ROC) 30d göstergesi taban çizgisinin (sarı renkte) altına düştü ve negatif bölgeye girdi.

Son iki düşüş eğilimi (mavi renkte) dikkate alındığında, fiyat MA50’nin altına düştüğünde derin düşüşlerin tetiklendiği ve aynı zamanda ROC’nin taban çizgisinin altında ivme kazandığı açıktır. Bu nedenle, fiyatın 0,33 doların altına tekrar düşmemesi çok önemli. Ayılar piyasaya tekrar hakim olursa, 0,3 dolarlık desteğin yeniden test edilmesi bekleniyor.

Temel Destek Düzeyleri: 0,38 ABD Doları ve 0,42 ABD Doları
Temel Direnç Düzeyleri: 0,33 ABD Doları ve 0,3 ABD Doları

XRP Bir Çöküşü Önlemek İçin Bu Kritik Seviyeye Tutunmalı… 3

Günlük Hareketli Ortalamalar:
MA20: 0,34
ABD Doları MA50: 0,34 ABD Doları
MA100: 0,43 ABD Doları
MA200: 0,59 ABD Doları

XRP/BTC Grafiği

Bitcoin’e karşı XRP fiyatı, 200 günlük hareketli ortalama (beyaz) ve 50 günlük MA (sarı) arasında sıkıştı. Bu arada, boğalar şimdiye kadar 1500 SAT’de (yeşil) yatay desteği savundu. Önümüzdeki günlerde yön tayini, bu iki hareketli ortalamadan birinin talep edilmesine bağlıdır. Fiyat 1500-1800 SAT aralığında kalırsa önemli bir hareket beklenmez.

xrp XRP Bir Çöküşü Önlemek İçin Bu Kritik Seviyeye Tutunmalı… 4

Temel Destek Seviyeleri: 1500 SAT & 1370 SAT
Temel Direnç Seviyeleri: 1800 SAT & 2100 SAT

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP Bir Çöküşü Önlemek İçin Bu Kritik Seviyeye Tutunmalı…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!