Audius Coin (AUDIO) Neden Düşüyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü oldukça dalgalı bir dönemden geçiyor. Bir tarafta düzenleyici baskısı artıyor, diğer taraftan yeni ürünler ve ortaklıklar duyuruluyor ve başka bir yer de ise hack saldırıları yaşanıyor. Son olarak Blockchain ve müzik sektörünü bir araya getiren proje Audius önemli bir darbe aldı. Proje saldırıya uğradı ve 1.8 milyonluk Audius tokenı ele geçirildi. Gelin Audius neden düşüyor sorusuna cevap arayalım.

Audius Coin (AUDIO) Neden Düştü?

Kripto para projeler her ne kadar uzun süre başarılı bir şekilde ilerleselerde yaşanan tek bir saldırı, projenin kaderini baştan aşağıya değiştirebiliyor. Bunu geçmişte birçok projede gördük. Ancak bu sefer saldırı bizzat topluluğun kendisi tarafından farkında olmadan onaylandı.

Saldırganların sinsi bir şekilde sunduğu bir yönetişim teklifi, Audius yönetişimi tarafından kabul edildi. Kötü niyetli bu teklif, topluluk oylamasıyla onaylandı. Teklifin sonuçlanmasıyla birlikte hacker 1.8 milyonluk Audius tokenı ele geçirdi.

İlginizi çekebilir: Teddy Doge (TEDDY) Yatırımcılarına Rug Pull Şoku

Yaşanan bu hack sonrası Audius’un yerel coin’i AUDIO, çok hızlı bir şekilde yüzde 16 değer kaybı yaşadı. 0.36 dolardan fiyatlanan AUDIO, 0.3 dolara kadar geriledi.

Bu yaşananların üzerine açıklama yapan Audius ekibi, olayın detaylarını paylaştı ve yaşananların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını belitti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Audius Coin (AUDIO) Neden Düşüyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!