Bitcoin Lightning Network Kapasitesinde Artış Yaşanmaya Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin Lightning Network’ün (LN) sürekli büyümesi, devam eden kripto ayı piyasası tarafından engellenmeyen başka bir dönüm noktasına ulaştıktan sonra hızlanmaya devam ediyor. Bitcoin Lightning Network kapasitesi, hakim olan ayı piyasasındaki olumsuz rüzgarlara rağmen yeni zirvelere çıkmaya devam ediyor. Toplam kapasite şu anda, Kasım ayı piyasasının zirvesinden bu yana yüzde 34,6 artan 4.290 BTC’ye yükselmiş durumda.

Bitcoin Lightning Network Kapasitesinde Artış Yaşandı

Glassnode verilerine göre; Bitcoin Lightning Network‘ün halka açık kanallardaki toplam kapasitesi, Bitcoin’in fiyatının geçen yıl Kasım ayında neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesi olan neredeyse 68.000 dolarını kaydetmesinin ardından yüzde 34,6 artışla 4.290 Bitcoin’e ulaştı.

Glassnode konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

İlginizi çekebilir: American Cancer Society: Dogecoin (DOGE) Bağışları Popüler

Kamu kanallarındaki Bitcoin Lightning Network kapasitesi, hakim olan ayı piyasası rüzgarlarına rağmen yeni zirvelere çıkmaya devam ediyor.

bitcoin lightning network kapasitesinde artis yasanmaya devam ediyord

En son büyümeye dayanarak, iyileştirmelerin yanı sıra olgunluktan geçerken bile ağın artan güveni ve kullanımı olarak yorumlanabilir.

Son olarak lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) son durumuna bir göz atalım. Bitcoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre 22.773,39 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Lightning Network Kapasitesinde Artış Yaşanmaya Devam Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!