Mevcut Piyasada MATIC’te Kazanmak İsteyen Yatırımcılar Bunları Bilmeli…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polygon son günlerde manşetleri kapıyor. Yerel tokeni MATIC, tüm gücüyle 1 dolarlık direncine doğru ilerliyor. Polygon’daki geliştirme güncellemeleri, MATIC’in gelişmesi için sağlam bir temel sağladı. Şimdi, zincir üstü ölçümler, 1 doların bir sonraki hedef olabileceğini gösteriyor.

18 Temmuz’da MATIC 0.90$ sınırını aştığında, Polygon’u çevreleyen coşku yeni bir zirveye ulaştı. Bunu, 17 Temmuz’dan sonra tokenin %19,5’lik bir yükseliş dalgasıyla çatıdan atılmasının ardından geldi.

Analitik firması Santiment, token’ın geçen hafta ağ etkinliğinde büyük bir artışla %63 oranında arttığını bildirdi.

2022’nin üçüncü çeyreğinde MATIC gibi projeler “kayıplarını çabucak telafi etti”. Adres etkinliğinin de arttığını ve “ilginç bir farklılık” gösterdiğini göstermeye devam ediyor.

Geliştirme faaliyeti, Polygon için servetin son zamanlardaki yükselişinde çok önemli bir rol oynamıştır.

Veri Dalışı

Polygon’daki temel metrikler açıkça yükseliş momentumu lehinde. MVRV oranı (30 günlük), yazının yazıldığı sırada, aylık en yüksek %58.4’e dokunuyordu. Bu, kısa vadeli senaryoda MATIC yatırımcılarının karlılığını daha da düşündürüyor.

Mevcut Piyasada MATIC’te Kazanmak İsteyen Yatırımcılar Bunları Bilmeli… 4

Tarihsel olarak konuşursak, balinalar nereye giderse gitsinler köpekbalıkları da aynı şeyi yapar. Aşağıdaki verilerden de görebileceğimiz gibi, Polygon üzerinde balina işlemleri yavaş yavaş toparlanmaya başlıyor. Bu, MATIC’in uzun vadeli sahipleri için iyi bir işaret olabilir.

maticMevcut Piyasada MATIC’te Kazanmak İsteyen Yatırımcılar Bunları Bilmeli… 5

Eşi benzeri görülmemiş büyüme, sosyal medyada topluluk tarafından fark edilmedi. Sosyal baskınlık metriği son birkaç gün içinde hızlı bir artış gördü.

Bu, topluluğun kutlamalarına eklenen geliştirme faaliyeti ve fiyat artışının doğrudan bir sonucudur.

maticMevcut Piyasada MATIC’te Kazanmak İsteyen Yatırımcılar Bunları Bilmeli… 6

Token, geçici ralli hızını kaybettiğinde bile kalesini koruyabilir mi? Sadece zaman cevap verebilir.

Bu yazı itibariyle, Polygon ağındaki işlem hacmi son günden bu yana %70 yüksekti. Bu, token’ın 1 dolara ulaşmasının yakında gerçek olabileceğini gösteriyor. Ancak mevcut direnci kırmak için bir tutarlılık modeli inşa edilmelidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mevcut Piyasada MATIC’te Kazanmak İsteyen Yatırımcılar Bunları Bilmeli…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!