İşte Shiba Inu (SHIB) Sahiplerinin Satmadan Önce Bilmesi Gerekenler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu yatırımcıları son birkaç gündür neşeli bir ruh halindeler. Birçokları için SHIB pozitif bir teğet üzerinde görünüyor. Balina birikimi, değişim listeleri ve güncelleme lansmanları, sahiplerinin sevinçli kalması için iyi nedenler sunuyor.

Shiba Inu

SHIB yatırımcıları, Temmuz ayında kripto piyasalarının toparlanmasından en iyi şekilde yararlanmaya çalışıyor. SHIB’nin kendisi de son birkaç gündür istikrarlı bir iyileşmeye tanık oluyor. Basın zamanında SHIB, 24 saat içinde %4,10’luk bir fiyat artışı gördükten sonra 0,00001103 dolardan işlem görüyordu. Artışlar, geç saatlerde Shiba Inu ağındaki bir dizi duyuruya bağlanabilir.

Shiba Inu da kısa süre önce 6 milyar dolarlık piyasa değerini aştı. Bu, mem tabanlı kripto para biriminin Avalanche ve Polygon gibilerine dokunma mesafesine girmesini sağladı. Aslında, yakın tarihli bir rapor, Shiba Inu için balina işlemlerinde bir artış olduğunu da doğruladı. Adreslerdeki bakiyeye göre arz dağılımı, farklı balina sınıflarının biriktiğini doğruladı.

Ayrıca, SHIB kısa süre önce USD bazında ilk 500 Ethereum balinasına girdi. Son balina birikimi, SHIB jetonlarının balinalar arasında daha geniş katılımını sağladı.

Hepsi bu değil. Filipinler’deki en büyük kripto borsası olan Coins.ph, Shiba Inu‘nun platformunda piyasaya sürülmesini erteledi. Önceki raporlar, borsanın meme para birimini 13 Temmuz’da yayınlayacağını iddia etmişti, ancak o zamandan beri ertelendi.

Borsa tarafından yakın zamanda atılan bir tweet, daha sonra SHIB’nin “çok yakında” başlatılacağına söz verdi.

Ayrıca, beğeni toplayan yanık izleyici portalı Shibburn’den yazma portalında yeni bir güncelleme var. Site, son 24 saat içinde ölü cüzdanlara 767 milyondan fazla SHIB jetonunun gönderildiğini iddia ediyor.

Ayrıca, yalnızca geçen hafta, 104’ün üzerinde işlemde 1,2 milyar SHIB tokeni yakıldı.

İşte Shiba Inu (SHIB) Sahiplerinin Satmadan Önce Bilmesi Gerekenler! 2

Çözüm

Shiba Inu, güçlü bir boğa koşusu için güçlü bir temel oluşturmaya çalışıyor. Yatırımcılar, Temmuz ayındaki mini ralli sırasında büyümeyi canlandırmak isteyecekler. Ağdaki çeşitli faktörler, Kasım 2021’de ATH’sine ulaşmasına izin vermişti. ATH’sine tekrar ulaşıp ulaşamayacağını yalnızca zaman gösterecek.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İşte Shiba Inu (SHIB) Sahiplerinin Satmadan Önce Bilmesi Gerekenler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!