Piyasa Değeri Gözleri 1 Trilyon Dolarda: Bitcoin Haftalık En Yüksek Seviyeye Ulaştı, Ethereum Classic %33 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Classic %33 arttığından ve Bitcoin haftalık en yüksek seviyeye ulaştığından, kripto piyasa değeri neredeyse 1 trilyon dolara kadar çıktı.

Bitcoin, dünkü küçük geri çekilmeden sonra tırmanmaya devam etti ve yeni bir haftalık en yüksek seviyeyi işaretlemek için 21.500 doların üzerine çıktı. ETH aylık bir zirve ve Solana, Polkadot, MATIC, BNB’den diğer önemli artışlar grafiği çiziyor.

Bitcoin 21 bin Doların Üzerinde Oturuyor

Son yedi gün, birincil kripto para birimi için iyi gitmiyordu. Varlık daha önce 22.000 dolardan reddedildi ve yavaş yavaş değer kaybediyordu.

Durum hafta ortasında ABD’nin yeni TÜFE rakamlarını (başka bir rekor) açıklamasıyla daha da kötüleşti. Bitcoin anında volatilite ile tepki verdi ve 19.000 doların altına düştü ve haftalık en düşük seviyesine geriledi.

Ancak kısa bir süre sonra toparlanmaya başladı ve birkaç gün sonra 20.000 dolarlık kapıyı çalmaya başladı. Birkaç deneme aldı ama sonunda imrenilen seviyeyi geri aldı ve tırmanmaya devam etti.

Dün 21.000 dolarda durdurulduktan sonra boğalar olay yerine geri döndü ve BTC’yi bu hattın kuzeyine itti. Şu an itibariyle, Bitcoin yeni bir haftalık en yüksek grafiği çizdikten sonra 21.500 doların biraz üzerinde duruyor.

Piyasa değeri 400 milyar doların üzerine çıktı, ancak altların üzerindeki hakimiyeti, çoğu yeşilde olduğu için %42’ye düştü.

ETH, Alt’ların Koşusuna Öncülük Ediyor

Yukarıda bahsedildiği gibi, alternatif madeni paralar günlük bir sahnede yeşilin içindedir. Ethereum, bir günde %14’lük devasa bir artışla başı çekiyor. ETH, saat önce 1.400 doların üzerine çıktı ve bu da yeni bir aylık en yüksek seviyeydi.

Benzer fiyat artışları Solana, Polkadot, MATIC ve Avalanche’da da görülmektedir. Bütün bunlar çift haneli rakamlarla yükseldi. Sonuç olarak, SOL 40 doların üzerinde, DOT 7 doların kuzeyinde, MATIC 0,8 dolara yakın ve AVAX 22 dolardan işlem görüyor.

BNB, Ripple, Cardano, Dogecoin, Shiba Inu, Tron, LEO ve Litecoin de daha büyük sermayeli altlardan yeşilde iyi durumda.

Ethereum Classic, günlük ölçekte %33 artışla alt ve orta büyüklükteki altcoinlerin en iyi performans gösterenleri arasında yer alıyor. ETC şu anda 20$’a yakın işlem görüyor.

Diğer birçok alt borsa kayda değer kazançlar elde ederken, kripto piyasa değeri bir günde 60 milyar doların üzerinde değer kattı ve gıpta edilen 1 trilyon doların yakınında bulunuyor.

bitcoin

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
55

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Değeri Gözleri 1 Trilyon Dolarda: Bitcoin Haftalık En Yüksek Seviyeye Ulaştı, Ethereum Classic %33 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!