Fantom Traderları Kayıpları Azaltmak İçin Bunları Bilmeli…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fantom (FTM), 13 Temmuz’daki popüler madeni paralardan biriydi. Ne yazık ki, olumlu bir nedenden dolayı değil. Fiyatta önemli bir düşüş kaydetti ve bu da onu yaklaşık bir ay önceki seviyelere geri getirdi. Ve görünüşe göre burası Fantom’un yeni üssü olabilir.

Aşırı korku durumunun üzerine çıktıktan sadece birkaç gün sonra, Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi Mayıs 2022’den bu yana takılı kaldığı aynı bölgeye geri döndü. Bu, devam eden fiyat düşüşlerinin yan ürünüydü, ancak aynısı yalnızca daha fazla duygu. 

Fantom, 10 ila 13 Temmuz arasındaki daha geniş piyasa düşüşünün kurbanlarından biri olarak fiyatta 2.809$’dan 2.245$’a bir düşüş kaydetti. Bu %20.08’lik amortisman, altcoini bir aylık seviyesine geri itti.

Fantom Traderları Kayıpları Azaltmak İçin Bunları Bilmeli… 4

Sadece fiyat değil, yatırımcıların portföyleri de önemli ölçüde etkilendi. Geri kazanılan kârlar kayıplara çevrildi. Yatırımcıların %87’sinin biraz altında, kendilerini giriş fiyatlarının altında buldular. 

fantom Fantom Traderları Kayıpları Azaltmak İçin Bunları Bilmeli… 5

FTM yatırımcıları zararda

Ayrıca, maksimum sayıda FTM yatırımcısı mevcut satışlarda kayıplara tanık oldu. Açıkçası, mevcut piyasa yapısı altcoin ağı için uygun değil.

DeFi cephesinde de, fiyattaki sürekli düşüş yatırımcıları yatırımlarını blok zincirinde bulunan 252 protokolden çekmeye motive ettiği için Fantom iyi bir performans göstermedi.

Bu, Dapps’in dördüncü en büyük blok zincirinin 48 saat içinde neredeyse 90 milyon dolar kaybetmesine neden oldu ve Fantom’da kilitlenen toplam değeri 13 Temmuz’da sadece 787 milyon dolara getirdi.

fantom Fantom Traderları Kayıpları Azaltmak İçin Bunları Bilmeli… 6

FTM TVL

Fiyat göstergeleri boğaları desteklemiyor. Bu nedenle, FTM yeni düşükler kaydediyor.

Bollinger Bantları (BB), farklılaşırken piyasada oynaklık gösteriyor. Şimdi, mum çubukları önyargının altındayken, fiyat hareketi daha da aşağı inebilir.

Aslında, Göreceli Güç Endeksi (RSI) de, baskı sırasında yaklaşan bir yükseliş belirtisi göstermeden tarafsız 50 bölgesinin altında kaldı. (ref. Fantom fiyat hareket resmi) .

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
38

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fantom Traderları Kayıpları Azaltmak İçin Bunları Bilmeli…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!