Celo Blockchain’inde Ağ Kesintisi Yaşanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde kripto para sektöründe birçok Blockchain projesinde kesintiler yaşanmaya başladı. son olarak Celo Blockchain’i ağdaki yeni blokların üretimi aniden durduktan sonra kapalı kalma süresiyle karşı karşıya kaldı. Söz konusu ağ, dün 14.035,19 numaralı blokta durdu. 

Celo Blokchain, 11 Saattir Kritik Bir Ağ Kesintisi Yaşıyor

Celo ağının 14.035,19 numaralı blokta durduğunu duyurdu. Ancak, topluluğuna, doğrulayıcıların sorunu tespit etmek ve çözmek için çalıştığına dair açıklama yaptı.

Resmi açıklamaya göre; Celo‘nun hisse kanıtı ağı, blok üretimi birkaç dakikalığına restore edilene kadar yeni işlemleri dokuz saatten fazla doğrulayamadı. Bununla beraber zincir 14,035,044 numaralı blokta tekrar dondu.

İlginizi çekebilir: Mastercard, Finansal Katılım için Kripto Şirketi Fasset ile Anlaştı

Celo’nun en son güncellemesi, ağın doğrulayıcılarının ağı çevrimiçi hale getirmek için bir düzeltme üzerinde çalıştığını belirtti. Ekip, kesintinin nedenini henüz açıklamadı.

Bunun yanında belirtmek gerekirse Celo resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Doğrulayıcılar ağı yeniden başlatmak için çalışıyor. Blok üretimi kısa bir süre devam etti, ancak tekrar durdu. Doğrulayıcılar, lütfen Discord’daki doğrulayıcılar-operatörler kanalına katılın ve düğümünüzü güncellemek için yayınlanan talimatları izleyin. Daha önce belirtildiği gibi, tüm fonlar güvenlidir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Celo Blockchain’inde Ağ Kesintisi Yaşanıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!