Ethereum (ETH) Yatırım Ürünlerinin Gördüğü Gibi Büyük Bir Sıçrama Yapıyor…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devam eden kripto katliamına rağmen, yatırım ürünleri birçok ülkede bir miktar toparlanmaya tanık oldu. Özellikle konuşursak, Ethereum (ETH) varlıkları geçen hafta büyük endekslerde büyüme gösteriyor. Bu işaretler, ufukta Birleşme ile birlikte artan yatırımcıların Ethereum’a olan güvenini gösteriyor.

Kurumsal yatırımcılar, CoinShares’in en son haftalık raporunda görüldüğü gibi dijital varlık yatırım ürünleri için bir toparlanma izliyor. Rapor, önceki hafta 15 milyon dolara ulaşan girişlerin altını çiziyor. Benzer şekilde, yönetim altındaki varlıklar (AuM), bir buçuk yılın en düşük seviyesinden 36,2 milyar dolara toparlandı.

Bölgesel dağılım açısından, Kuzey Amerika geçtiğimiz hafta başı çekti. ABD borsaları, girişlerin %76’sı açık pozisyonlardan oluşan 8,2 milyon dolarlık giriş gördü.

Ayrıca İsveç, en büyük çıkışları 2 milyon dolar ile Brezilya ve Almanya izledi.

Ethereum (ETH) Yatırım Ürünlerinin Gördüğü Gibi Büyük Bir Sıçrama Yapıyor… 3

Açık Bitcoin’e girişler toplamda 6,3 milyon dolar olurken, Bitcoin 1,7 milyon dolarlık küçük çıkışlar yaşadı. Rapordaki en belirgin büyüme, Ethereum tabanlı fonlar tarafından görüldü.

Bu büyüme için belirtilen neden Birleşme’ye tahakkuk ettirilir. Birleşmenin bu yıl içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Ethereum, art arda üçüncü hafta toplam 7,6 milyon dolar giriş gördü.

Girişler, 2022 çıkışlarını 460 milyon dolarla zirveye çıkaran ardışık 11 haftalık çıkışlara dayanan duyarlılıkta mütevazı bir dönüş olduğunu gösteriyor.

ethereum Ethereum (ETH) Yatırım Ürünlerinin Gördüğü Gibi Büyük Bir Sıçrama Yapıyor… 4

Bu Ethereum İçin Ne Anlama Geliyor?

Yatırım ürünlerindeki artışa rağmen, Ethereum kripto pazarında azalmaya devam ediyor. Son zamanlardaki dezavantajlar, önceki haftadan elde edilen tüm kazanımları azalttı.

Basın zamanında, ETH 1.050 doların altındaydı. Piyasa oynaklığı BTC’yi 20.000 doların altına aldıktan sonra 1.000 doların altına düşmeye hazır görünüyordu.

Bununla birlikte, ağdaki hacim hala %9,2 artarak ETH varlıklarından çıkış olduğunu gösteriyor. ETH şimdi piyasa koşulları göz önüne alındığında Birleşmeye kadar bir test dönemi için ayarlanmış görünüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
83

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum (ETH) Yatırım Ürünlerinin Gördüğü Gibi Büyük Bir Sıçrama Yapıyor…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!