BIT Mining, Yan Kuruluşu Loto Interactive’in Hisselerini Satıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto madencilik şirketleri oldukça arafta kalmış durumda. Bazı şirketler işlemlerini askıya alırken, bazıları ise bölge ve sistem değişiklikleri ile uğraşıyor. Bu noktada BIT Mining ise her ikisini de gerçekleştiren şirketler arasında. Bir tarafta operasyonlarını ABD’ye taşıyan Bitcoin madencilik şirketi, diğer taraftan yan kuruluşu olan Loto Interactive‘in hisselerini elden çıkıyor.

BIT Mining ABD’ye Açılırken Loto Interactive’in Hisselerini Satıyor

Eskiden 500.com olarak bilinen Bitcoin madencilik şirketi BIT Mining, iş hayatına çevrimiçi bir piyango girişimi ile başlayan ancak 2019’da Bitcoin madenciliğine geçen Loto Interactive’in çoğunluk hissesini satıyor. Şirketin yayımladığı son rapora göre, Loto Interactive’in hisselerinin yüze 51’i için adı açıklanmayan üçüncü bir tarafla satış anlaşması imzaladı. BIT Mining bu yapılan son anlaşmadan sonra, yüzde 8.79’luk hisse sahibi olacak.

Şirket açıklamalarında bu hisse satışının ABD’ye genişleme planlarının bir parçası olduğunu vurguladı. Öyle ki şirket, geçtiğimiz yıl Çin’deki operasyonlarını durdurmaya zorlandıktan sonra, yurtdışına taşınmak için özel bir hisse senedi teklifinde 50 milyon dolar toplamıştı. Bu yatırımlar sonrası operasyonlarını ABD’ye taşımak için kolları sıvayan madencilik şirketi, planlarının bir kısmını gerçekleştirmiş durumda.

İlginizi çekebilir: PicPay, Kripto Para Ödemelerini Destekleyecek

Şu anda Ohio’da 150 megavatlık bir madencilik tesisi inşa etme sürecinde olan şirket, ilk çeyrek 2022 kazanç raporunda ilk 50 megavatlık kapasitenin halihazırda tamamlandığını belirtmişti. 

Son olarak BIT Mining’in en büyük madencilik havuzlarından biri olan BTC.com’un da sahibi olduğunu belirtelim.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BIT Mining, Yan Kuruluşu Loto Interactive’in Hisselerini Satıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!