Hive Blockchain, Haziranda 5,8 Milyon Dolarlık Bitcoin Üretti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hive Blockchain, haziran ayında şu anki fiyatıyla 5,8 milyon dolardan fazla eden 278,5 tane bitcoin üretti.

Bugün yapılan açıklamalara göre şirket, bitcoin üretim kapasitesini 2,17 EH/s’den 2,24 EH/s’ye yükseltti. Şirketin Ethereum üretim kapasitesi ile bazı cihazların devre dışı bırakılması sonucunda 6,26 EH/s’den 6,0 EH/s’ye düştü.

Şirket haziran ayı boyunca 2 bin 542 tane de ether üretti. Hive Blockchain bu haliyle 3 bin 239 tane bitcoin’e ve 7 bin 667 tane ether’a sahip durumda.

Hive Blockchain CEO’su Frank Holmes, kripto para piyasasında daha önceden yaşanmış zor dönemleri de tecrübe ettiklerini ve piyasanın şu anki haline rağmen iyi durumda olduklarını söylüyor.

Holmes, “Temkinli hareket ediyor ve fırsatları kovuyoruz.” derken, Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının yeniden yükselişe geçeceğine dair de inancını dile getiriyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hive Blockchain, Haziranda 5,8 Milyon Dolarlık Bitcoin Üretti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!