Bitcoin 20.000 Doları Korurken, Ethereum 9 Günün En Yüksek Seviyesine Çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 20.000 doların üzerinde durmaya devam ederken, Ethereum bir düşüş yaşadı ve kısa bir süre 1.200 doları aştı.

Son dalgalanmaya rağmen, bitcoin gıpta edilen 20.000 dolarlık çizginin üzerinde kalmayı başardı. Çoğu altcoin de bugün biraz yeşilde ve ETH yaklaşık 10 günün en yüksek seviyesi olan 1.200 dolara doğru yükseliyor.

Bitcoin 20.000 Doların Üzerinde Dayanıyor

Geçen hafta, Bitcoin’in dakikalar içinde 2.000 doların üzerinde bir artışla 21.000 doların biraz altına fırladığı oldukça değişken bir notla sona erdi. Bununla birlikte, kripto para birimi aynı hızla geri çekildiğinden, bunun sahte bir kırılma olduğu ortaya çıktı.

Bu tür artan fiyat dalgalanmalarının ardından, hafta sonu geldiğinde varlık yaklaşık 19.000$’da sakinleşti ve 4 Temmuz’un ulusal ABD tatili olduğu gerçeği göz önüne alındığında, Pazartesi günü fiyat hareketi açısından da pek bir şey olmadı.

Manzara Salı günü, BTC’nin 19.250 dolara düştüğü ve 20.600 dolara yükseldiği başka bir roller coaster yaşamadan önce 20.000 dolara ve ötesine yükseldiğinde değişti.

20 bin doların altındaki seviyelere başka bir geri çekilmenin ardından, Bitcoin bu çizginin üzerine çıktı ve şu an için orada kaldı. Bu nedenle, piyasa değeri 400 milyar dolara yakınken, altlar üzerindeki hakimiyet %42.4’te sıkı oturuyor.

Bitcoin 20.000 Doları Korurken, Ethereum 9 Günün En Yüksek Seviyesine Çıktı! 3

ETH Yerel Zirveyi Görüyor

Çoğu altcoin de son zamanlarda benzer fiyat hareketlerinden geçti ancak günlük ölçekte biraz yeşilde.

Ethereum dünden bu yana %3 artışla ayakta duruyor. Ayrıca, ikinci en büyük varlık, 9 günün en yüksek seviyesi olan 1,200 doların biraz üzerine çıktı. Şu an itibariyle, ETH bu seviyenin hemen altında işlem görüyor.

BNB, Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu ve Avalanche önemsiz günlük artışlar kaydetti. TRON ise sadece biraz kırmızıda.

Çoğu düşük ve orta ölçekli altcoin de günlük ölçekte oldukça hareketsizdir. Sonuç olarak, tüm kripto varlıklarının genel piyasa değeri 900 milyar doların biraz üzerinde sakin duruyor.

bitcoin Bitcoin 20.000 Doları Korurken, Ethereum 9 Günün En Yüksek Seviyesine Çıktı! 4

Endüstri Haberleri

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, şirketinin diğer mücadele eden kripto şirketlerini kurtarmak için hala “birkaç milyar” kaldığını söyledi.

Elon Musk’ın işlettiği şirketlerden biri olan Boring, çeşitli ödemeler için Dogecoin’i (DOGE) kabul etmeye başlayacak.

Terra ekosisteminin çökmesinin ardından ABD ve Güney Kore yetkilileri, birbirleriyle veri paylaşımına başlayacaklarını kaydetti.

Ethereum’un halka açık bir test ağı olan Sepolia, Merge yükseltmesini uygulayan ikinci kişi oldu.

Uprise Investment Fund, Mayıs ayında LUNA’yı açığa alarak müşterilerini ve kendi fonlarını 20 milyon dolardan fazla kaybettiğini itiraf etti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
48

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 20.000 Doları Korurken, Ethereum 9 Günün En Yüksek Seviyesine Çıktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!