Bitcoin ve ETH Bu Seviyelere Gidiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zamanında Bitcoin çağrılarıyla büyük takipçi kitlesini oluşturan bir kripto stratejisti, yeni yorumlarını açıkladı. Analist Smart Contracter, hem BTC hem de Ethereum (ETH) için ralli beklediğini söylüyor. İşte detaylar…

Analist, Ethereum için sıçrama bekliyor

Anonim bir analist olan Smart Contracter, 208.700 Twitter takipçisine, önde gelen kripto para birimleri BTC ve ETH hakkında yorumlarını aktardı. Lider altcoin ETH’nin 0.618 Fibonacci seviyesinin üzerinde kalmayı başardıktan sonra sürekli bir sıçrama yaşayacağını öngörüyor. Analiste göre ETH’de 0.618 Fib seviyesindeki hareket, 1.400 dolara işaret ediyor ve iyi görünüyor. Smart Contracter, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

ETH’deki 0.618’den güzel hareket, 1.400 dolara sıçrama için iyi görünüyor. Bu seviyeden gerçekten iyi bir sıçrama elde etmek için volatilitenin azalacağını kesinlikle söyleyebiliriz.

Bu sırada Ethereum, günlük bazda yüzde 1’lik bir yükseliş ile 1.139 dolardan el değiştiriyor. Kripto para birimi, son 7 günde yüzde 0.3’lük bir değer kaybı yaşamış durumda.

Smart Contracter, Bitcoin için iyimser

Piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e bakıldığında, Smart Contracter, BTC’nin 0.618 Fibonacci alanı çevresinde yapıcı bir tepki verdiğini söylüyor. Bunun, piyasa değerine göre en iyi kripto için iyiye işaret ettiğini söylüyor. Analist, BTC’deki 0.618 Fib seviyesi, günlük kapanışa güzel bir tepki olarak oluşuyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

BTC’deki 0,618’den günlük kapanışa güzel tepki. Bir planı var ve onu uygulamak için fiyat değişimi yaşıyor.

Bitcoin’in 0.618 Fibonacci seviyesinin üzerindeki tepkisi, Smart Contracter’ın BTC’nin bir ralli için hazırlandığı görüşüyle ​​uyumludur. Geçen ayın sonlarında analist, Bitcoin traderlarının BTC biriktiriyor gibi göründüğünü söylemişti. En az 24.000 dolara bir sıçrama beklediğini söyledi. Analiste göre BTC, her geçen gün daha çok birikim aşamasında gibi görünüyor. Analiste göre 19.000 dolar civarında maksimum teklif seviyeleri yer alıyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

BTC her geçen gün daha çok birikime benzemeye başlıyor. 19.000 dolar aralığında maksimum teklif verilmesi planlanıyor. Bu nihai dip de olabilir, sadece orta vadeli bir teklif de olabilir. Hala emin değilim ama sanırım minimum 24.000 doları geri alacağız.

Analistin önceki tahminleri

Smart Contracter, geçtiğimiz yıllarda yaptığı tahminler ile adından söz ettirmişti. Kriptokoin.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere analist, BTC’de 2020 yılında görülen 3.200 dolarlık seviyeyi önceden bilmişti. Ayrıca, 2020 yılının sonlarına doğru ivme kazanan BTC’nin ralli yapacağını da doğru bir şekilde tahmin etmişti. Bunun dışında, 2021 yılında 23.000 doların kırılacağını doğru tahmin etti. Ethereum’da ise geçtiğimiz yılın Mart ayında görülen 1.600 dolarlık düşüşü öngördü ve Eylül 2021’deki geri çekilmeyi bildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve ETH Bu Seviyelere Gidiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!