Bifrost Finance, Kusama Hazinesinden 2.5 Milyon Dolar Kredi Talep Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bifrost Finance Polkassembly’de yayınlanan bildiriye göre, Kusama hazinesinden 2.5 milyon dolar değerinde 50.000 Kusama Token (KSM) talep ediyor. 

Bu sabah, Polkassembly’de Bifrost Finance’in kredi talebi hakkındaki bildiride yeni güncellemeler yapıldı. Bu güncellemelerde yer alan bilgilere göre;

Kusama ağı üzerinde çalışan bir likit staking protokolü olan Bifrost Finance, Kusama hazinesinden 2.5 milyon dolar değerinden 50.000 KSM’yi kredi olarak talep ediyor. Kredi, Bifrost’un likit staking protokolü türevi olan vKSM’ye likidite sağlamak için kullanılacak.

Bifrost’un teklifine göre kredi, platformun vKSM adlı stake edilebilir KSM türevine likidite sağlamak için kullanılacak. Bifrost, bu likidite enjeksiyonuyla DotSama protokollerinde vKSM kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor. 1 yıl vade ile talep edilen kredinin faiz oranı ise %19 olarak belirlendi. Bifrost, krediyi Solarbeam ve Taiga protocol arasında eşit olarak dağıtacak.

Solarbeam, Moonriver Parachain üzerinde faaliyet gösteren bir merkeziyetsiz borsadır. Taiga Protocol ise Ethereum’daki Synthetix’e benzer bir türev likidite protokolüdür. 50.000 KSM her iki platformda da KSM / vKSM paritesini 1:1 oranında tutmak için kullanılacak.

Bifrost, KSM / vKsm’yi her zaman 1:1 oranında tutabileceğine inandığı için krediyi öderken zorluk çekeceğini düşünmediğini belirtti.

Bifrost’un talebi Polkadot’un ve Kusama’nın yönetişim birimlerinde ve genel komünitede oylanacak.

 

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bifrost Finance, Kusama Hazinesinden 2.5 Milyon Dolar Kredi Talep Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!