Bitcoin 20 Bin Doların Altında Durdu, Tezos %7 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tezos ve Atom, 24 saatlik bir ölçekte birkaç önemli fiyat kazanan arasında yer alıyor. Bitcoin hala 20.000 doların altında duruyor.

Son zamanlardaki artan oynaklığın ardından, Bitcoin gerçekten sakinleşti ve imrenilen 20.000 $ çizgisinin çok altında kaldı. Alternatif madeni paraların çoğu, yeşil renkte olan ATOM ve XTZ dışında, 24 saatlik ölçekte oldukça durgun.

Bitcoin 20.000 Doların Altında

Bitcoin’in şimdiye kadarki en kötülerinden biri olduğu ortaya çıkan neredeyse tüm Q2’deki duyarlılık olduğu için, son birkaç gün BTC’nin düşüşe geçtiğini gördü.

Kripto para birimi 28 Haziran’a kadar 21.000 doların üzerindeydi, ancak daha sonra ayılar varlıklarını hatırlattı. İlk başta BTC’yi 20.000 dolara geri ittiler ve burada varlık birkaç gün kaldı.

Bununla birlikte, sonunda bu seviyenin altına düştü ve 19.000 doların altında 10 günün en düşük seviyesini işaret etti.

Şaşırtıcı bir şekilde, varlık o noktada saldırıya geçti ve 21.000 doların biraz altına fırladı.

Ancak bu kısa sürdü ve Bitcoin dakikalar içinde 20.000 doların altına geri çekildi. O zamandan beri, varlık biraz daha değer kaybetti ve şimdi 19.000 doların sadece birkaç santim üzerinde duruyor. Piyasa değeri 365 milyar dolar.

Bitcoin 20 Bin Doların Altında Durdu, Tezos %7 Yükseldi! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

Geçmişteki başarı eksikliğine rağmen VanEck, SEC ile başka bir spot Bitcoin ETF başvurusunda bulunarak tekrar denemeye karar verdi.

CFTC, kripto para biriminde 1,7 milyar dolarlık BTC ile ilgili en büyük dolandırıcılık davası olarak tanımladığı şey üzerinde çalışıyor.

Birkaç zincir üstü gösterge, Bitcoin’in henüz dibini bulamamış olabileceğini ve bunun 15.000 $ ‘da olabileceğini öne sürdü.

XTZ ve ATOM Öncülük Ediyor

Altcoinler haftanın sonunda benzer bir oynaklık yaşadı, ancak çoğu şu anda sakin.

Ethereum 1000 doların üzerinde kalmaya devam ediyor, ancak varlık son birkaç gün içinde 200 doların üzerinde değer kaybetti. BNB, günlük küçük bir düşüşün ardından 220 doların biraz altında.

Ripple, Cardano ve Shiba Inu günlük ölçekte hafifçe kırmızıdayken, LEO %5’ten fazla düştü.

Buna karşılık Solana, Dogecoin, Polkadot ve Tron önemsiz kazançlar elde etti. ATOM ve XTZ’den daha etkileyici fiyat artışları geliyor sırasıyla %8 ve %7.

Kripto piyasa değeri mücadele etmeye devam ediyor ve şu an itibariyle 900 milyar doların altına düştü.

bitcoin Bitcoin 20 Bin Doların Altında Durdu, Tezos %7 Yükseldi! 4

Endüstri Haberleri

Acı çeken kripto odaklı hedge fonu 3AC iflas başvurusunda bulunurken Voyager Digital, Three Arrows’a maruz kalması nedeniyle para çekme işlemlerini askıya almak zorunda kaldı.

Avrupa Komisyonu ve diğer üye ülkeler, kripto endüstrisi üzerinde katı düzenlemeler uygulamayı kabul etti.

Coinbase, hassas kullanıcı verilerini ABD hükümetine sattığı yönündeki son suçlamaları reddetti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
42

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 20 Bin Doların Altında Durdu, Tezos %7 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!