Bitcoin O Seviyelere Düşecek! Garanti Ederim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para birimi traderı, Bitcoin (BTC)’in düşük seviyeler görmeye devam edeceği konusunda uyardı. Bilindiği üzere BTC, zaten 20.000 doların altına düşmesiyle yatırımcılarını üzdü. Peki, şimdi neler bekleniyor? İşte detaylar…

Bitcoin 20.000 doların çok daha altına düşecek

Kripto para analisti Justin Bennett, ABD’nin en büyük 500 kamu şirketinin performansını izleyen bir hisse senedi endeksi kötüleştikçe Bitcoin’in (BTC) daha düşük seviyelere düşebileceği konusunda uyardı. Kripto analisti Justin Bennett, 10.400 YouTube abonesine, S&P 500 resmi olarak düşüşe geçerse Bitcoin’in aşağı doğru kaymaya devam edebileceğini söyledi. Bennett, bunun BTC’yi nasıl etkileyeceğini aşağıdaki ifadelerle açıkladı:

Eğer bir ayı piyasası görürsek, yani S&P 500 için gerçek bir ayı piyasası görürsek ve kişisel olarak zaten içerisinde olduğumuzu düşündüğüm bir resesyona girersek, o zaman S&P 500’ün yüzde 50 olmasa da yüzde 30, yüzde 40 düştüğünü görebiliriz. Bakın, S&P 500 tüm zamanların en yüksek seviyesinden sadece yüzde 19 düşerken BTC 20.000 dolar civarında seyretmeye başladı. O zaman S&P 500 yüzde 30 veya yüzde 40 veya yüzde 50 oranında düşerse ne olur? Bitcoin’i 20.000 doların çok altında göreceğiz. Bunun garantisini size neredeyse verebilirim.

Temmuz İçin 5 Altcoin

S&P 500 endeksi şu an hangi bölgede?

Bennett’e göre, piyasadaki gerileme başladığından beri Bitcoin ile güçlü bir korelasyon gösteren S&P 500 endeksi henüz ayı piyasası bölgesine girmedi. BTC hızla toparlanmadan önce 18.000 doların altına düşmesine rağmen, kripto analisti dibe ulaşıldığına inanmıyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bitcoin ve S&P 500, bu satış başladığından beri birbirlerini takip ediyor. Ve şu anda BTC, tüm zamanların en eski seviyesinden ciddi miktar uzakta. Ancak S&P 500 tüm zamanların en yüksek seviyesinden yalnızca yüzde 19 uzakta. Yüzde yirmi bir ayı piyasasının başlangıcıdır. Yani yüzde 19 hiçbir şey değildir. Her şeyden önce, burada son zamanlardaki en düşük seviye olan 17.600 dolar civarında oluşan yükselen bir kanala sahibiz.

İşte Düşüşte Yatırım Yapılacak 8 Altcoin Listesi!

Yazım sırasında Bitcoin, yüzde 0.4’lük bir yükseliş ile 19.184 dolardan el değiştiriyor. Bennett, son olarak, kullanıcıların dip beklentisine yönelik aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Artık birçok insanın bunun BTC için makro dip olduğunu düşündüğünü biliyorum. Buna katılmama eğilimindeyim ve bence birçok insan bunun dip olduğunu düşünüyor çünkü uzun zamandır herkes bir ayı piyasası görürsek Bitcoin’i 20.000 dolar civarında göreceğimizi ve sonra bir sıçrama göreceğimizi düşünüyordu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin O Seviyelere Düşecek! Garanti Ederim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!