Snoop Dogg’a göre kripto kışı sektöre faydalı oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto alanının müzik sektöründeki en büyük destekçilerinden biri olan Snoop Dogg, kripto kışının “piyasada olmaması gereken kişileri elemesi” bakımından faydalı olduğunu söyledi.

28 Haziran’da CNBC’ye konuk olan ünlü rapçi, ayı piyasasında olan kripto sektörünü yorumladı ve kendi görüşlerini aktardı.

“Bence bu güzel bir sektör,” diyen Snoop Dogg, her büyük bir sektörün bir düşüş döneminden geçtiğini söyledi. Rapçi, şöyle devam etti:

“Görebileceğiniz tüm sektörlerde her zaman depresyon dönemi oldu: Alkol, tütün, tekstil, gıda, aklınıza gelebilecek tüm sektörler. Fakat bunların hepsi sektörün toparlanmasıyla belirli bir yükseliş gösterdi.”

Diğer yandan Snoop Dogg, ayı piyasasını tanımlamak için kullanılan bir terim olan “kripto kışı”nın bir fırsat olduğunu düşünüyor.

“Kripto kışı bu alanda olmaması gereken ve mevcut fırsatları suistimal eden herkesi ayıkladı diye düşünüyorum.”

Ünlü rapçi, şöyle ekledi:

“Şimdi ise mükemmel bir iş olarak devam edecek ve piyasa düzeldiğinde yalnızca seçip deneyebileceğiniz mükemmel şeyler olacak.”

Snoop Dogg, kripto para alanı ve özellikle NFT’ler ile uzun bir süredir yakından ilgileniyor. Ünlü rapçi, son olarak Eminem ile düet yaptığı yeni şarkısı “From The D 2 The LBC”nin klibinde NFT’lere yer verdi.

Her ikisi de popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club’tan (BAYC) parça sahibi olan rapçiler, yeni teklinin kapağında da koleksiyona bağlılıklarını simgeleyen iki maymun çizimine yer verdi.

Buna ek olarak, ikili şarkı klibinde de dönüşüme uğrayarak BAYC stili avatarlara dönüşüyorlar.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Snoop Dogg’a göre kripto kışı sektöre faydalı oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!