Anchorage kurumsal yatırımcılar için Ethereum staking özelliği getirecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

San-Francisco merkezli dijital platform ve federal lisanslı ilk kripto bankasının sahibi Anchorage Digital, kuruluşlar için Ethereum (ETH) stake etme özelliği getiriyor. Şirket, Ethereum ağının iş ispatından (PoW) hisse ispatı (PoS) protokolüne geçiş beklentisi nedeniyle böyle bir karar aldı.

Anchorage, salı günü kuruluşlara ETH staking özelliği (Ethereum blockchain ağında işlem doğrulayıcısı olarak hizmet vererek ödül kazanma) getirme niyetini duyurdu. Anchorage Digital Kurucu Ortağı ve Başkanı Diogo Mónica, staking özelliğinin hem kurumsal yatırımcılar hem de ekosistem için kazan-kazan durumu olduğunu söyledi:

“Kuruluşlara Ethereum stake etme yolunu açarak piyasa testinden geçen varlıkların meşruiyetini artırıyor ve kriptodan yeni gelirler elde etmek isteyen kuruluşlar için sıcak cüzdan risklerini ortadan kaldırıyoruz.”

Duyuruya göre Anchorage, Ethereum ağında mainnet’i Beacon Chain yoluyla PoS sistemine bağlayacak yaklaşan güncellemeden epey ümitli. Bu özellik, Anchorage doğrulayıcısıyla stake edilen ETH’den ödül toplanmasına olanak sağlayacak. Doğrulayıcılar, Merge olarak adlandırılan birleşmeden sonra yalnızca blok ödülü değil, önceden madencilere giden işlem öncelik ücretlerini de toplayacak.

Beacon Chain, Ethereum’un geçiş yol haritasının bir parçası olarak Aralık 2020’de başlatıldı. Ethereum, Haziran 2022’de ise PoW yerine PoS ile mutabakata ulaşmaya başlayacak Sepolia testnet’ini açtı. Merge tarihi şimdiye kadar birkaç kez ertelendi. Güncel tarih şu an için Ağustos 2022 gözükse de, zorluk bombasındaki ayrı bir gecikme nedeniyle bir kez daha ertlenebilir.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Anchorage kurumsal yatırımcılar için Ethereum staking özelliği getirecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!