A16z, Layer 1 Blockchain Projesi Linera’ya Yatırım Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web2 ölçeklenebilirliğini Web3’e getirmeyi amaçlayan bir layer 1 Blockchain projesi olan Linera, Marc Andreessen’den Andreessen Horowitz (a16z) liderliğindeki 6 milyon dolarlık bir tohum finansman turunu tamamladı.

A16z’dan Layer 1 Blockchain Projesi Linera’ya Yatırım

Son dönemde birçok şirket ve proje finansman turlarından önemli gelirler elde etmeye başladı. Son olarak Andreessen Horowitz (a16z) liderliğindeki turda yatırım alan isim layer 1 Blockchain projesi Linera oldu. Linera, yaptığı açıklamada, söz konusu finansman turuna Cygni Capital, Kima Ventures ve Tribe Capital’in de tura katıldığını söyledi.

İlginizi çekebilir: Microstrategy 10 Milyon Dolar Değerinde 480 Bitcoin Satın Aldı

Linera’nın kurucusu ve CEO’su Mathieu Baudet, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Geleneksel borsalarla etkileşime giriyorsanız veya delicesine hızlı etkileşimlere alışkınsanız, bu tür sayılara yaklaşmayı çok isteriz. Eylemler, standart merkezi sistem tarafından çok hızlı bir şekilde gerçek zamana yakın gibi ödüllendiriliyor.

Son olarak Baudet, yaptığı açıklamada Linera’nın fonu protokolü oluşturmak için mühendisleri ve ekip üyelerini işe almak için kullanmayı planladığını söyledi. Ağın açık kaynak protokolünü ne zaman başlatacağını ise henüz açıklanmadı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
A16z, Layer 1 Blockchain Projesi Linera’ya Yatırım Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!