DOGE ve SHIB Dahil 15 Varlık Crypto.com Ödül Programından Çıkarıldı: ZIL, NEAR ve FTM Eklendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Crypto.com, ödül programından 15 kripto para birimini çıkarırken 3 yeni kripto para birimini listeye ekledi ve bazı stablecoinler için getiri oranlarını revize etti.

Crypto.com, 27 Haziran Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada kullanıcıların kripto varlıklarını büyütmelerini ve günlük ödüller kazanmalarını sağlayan “Crypto Earn” ödül programından Dogecoin (DOGE) ve Shiba INU (SHIB) dahil olmak üzere 15 kripto para birimini çıkardığını duyurdu.

Programdan çıkartılan diğer kripto para birimleri arasında XTZ, MKR, EOS, OMG, FLOW, KNC, ICX, COMP, BIFI, ONG, GAS, STRAX ve BNT bulunuyor. 

Kripto para borsası, Fantom (FTM), NEAR Protocol (NEAR) ve Zilliqa (ZIL) kripto para birimlerinin ise programa dahil edildiğini açıkladı. Kullanıcılar artık FTM için %5‘e ve ZIL ve NEAR için %6‘ya varan ödül oranlarından faydalanabilecek.

Crypto.com ayrıca İngiliz Sterlini, Avustralya Doları, Kanada Doları ve ABD Doları‘na sabitlenmiş dijital varlıklar olan TGBP , TAUD, TCAD, TUSD ve USDP (Paxos USD) olmak üzere beş farklı stablecoin için getiri oranlarını revize ettiğini bildirdi.

Açıklamaya göre programda yer alan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) gibi diğer kripto para birimleri için getiri oranlarında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Şirket, yaptığı açıklamada kripto para birimlerinin programdan neden kaldırıldığı ile ilgili herhangi bir bilgiye yer vermedi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Dogecoin ve Shiba INU‘nun programdan kaldırılmasına tepki gösterirken bazı kullanıcılar ise itibari para birimlerine sabitlenmiş stablecoinlerin faiz oranlarının düşük ve geleneksel bankalar ile kıyaslanabilir olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DOGE ve SHIB Dahil 15 Varlık Crypto.com Ödül Programından Çıkarıldı: ZIL, NEAR ve FTM Eklendi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!