RBI, Blockchain Bankacılık Sistemine Entegre Etmeyi Planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’da, kripto para piyasasındaki gerileme ve endüstrinin aşırı katı hükümet gözetimi, birçok borsanın yalnızca azalan popülariteden değil, aynı zamanda düzenleyici belirsizlikten de zarar görmesi anlamına geliyor. Son olarak Hindistan Merkez Bankası (RBI), Blockchain teknolojisini bankacılık sistemine entegre etmeye çalışıyor.

RBI, Blockchain ile İlgili Çalışmalarına Devam Ediyor

Bu arada, “kripto karşıtı” Hindistan Merkez Bankası (RBI), Blockchain teknolojisini bankacılık sistemine tanıtmak için pilot projesi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kripto sektöründeki büyük isimler çalışanlarını işten çıkarırken, çoğu Hintli şirketin kripto kışı ve yeni vergi oranlarına hazırlık için dikkatli adımlar atmaya çalışıyor.

Ayrıca Hindistan’ın en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biri olan WazirX’teki işlem hacmi, yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle geçen yıl Ekim ayından bu yana yüzde 95 düştü.

İlginizi çekebilir: Harmony, Çalınan Fonlar İçin 1 Milyon Dolarlık Ödül Başlattı

WazirX’in başkan yardımcısı Rajagopalan Menon, Bloomberg’e geçen yılın şirket için altın çağ olduğunu çünkü sadece 7 ayda altı programcıya sahip olmaktan elli kişiyi işe almaya gittiklerini söyledi.

Bununla birlikte, herhangi bir büyük işten çıkarma planlamamalarına rağmen, şirketin kripto kışında hayatta kalabilmek için kritik olmayan tüm maliyetleri kestiğinden, bu nedenle sadece kilit pozisyonları işe aldıklarından emin oldu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
RBI, Blockchain Bankacılık Sistemine Entegre Etmeyi Planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!