Analist Bitcoin Yatırımcılarını Uyardı: Yeni Dalga Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tecrübeli analist Justin Bennett’e göre, Bitcoin de dahil olmak üzere hem hisse senedi hem de kripto para piyasalarında yeni bir satış dalgası yaklaşıyor.

Justin Bennett: Hisse senetleri, Bitcoin ve kripto piyasası çöküşün eşiğinde

Bennett, 101.000 takipçisine, kripto para piyasasının toplam değerinin (TOTAL), çapraz desteği ihlal edilmeye hazır olduğu için alarm veriyor. Analist dün Twitter’dan şunları söyledi:

Her şey ya desteği kırıyor gibi görünüyor. Küçük bir sahte yükseliş TOTAL’ı 940 milyar dolara çıkarıyor. Şimdi kanal desteğine baskı ekleniyor. Bence muhtemelen çok uzun sürmeyecek.

“Kripto para piyasası uykuda”

S&P 500 Cuma günü sağlam bir kapanış yaptı. Ancak uzman düşüşün devam ettiği konusunda uyarıyor. Bennett, borsa ve Bitcoin tüm kazançlarını hızla kaybetmeden önce Mayıs ayı sonlarında ve Haziran başlarında nasıl yükseldiğini gösteren bir grafik paylaştı. Analist bu grafiği şöyle yorumluyor:

S&P 500 bugün güzel bir sıçrama yaşarken, kripto para piyasası uykuda kaldı. Bu en son gerçekleştiğinde, işler kötüleşti. Turuncu bir BTC’ye sahip mavi bir S&P 500.

Bennett, kripto para piyasasının düşmeye devam edeceğini ve yeni diplere ulaşacağını tahmin ediyor. Bununla birlikte, alandaki diğer uzmanlar Bitcoin’in dibe ulaşmak üzere olduğunu söylüyor. Loma lakaplı bir Twitter analisti, Bitcoin’in diğerlerinden daha hızlı bir şekilde geri dönmeden önce bir birikim dönemine girmesini beklediğini bekliyor. “Loma”, yakın tarihli bir tweet’te şunları aktardı:

Fiyatın dibi gördüğünü varsayarsak; Muhtemelen normalden çok daha hızlı gidecek bir birikim aşamasına sahip olacağız. Ben aşağı yukarı bir trendin başlarındaki dalgalanma durumlarını yakalamaya ve Satoshi’ye çok erken satmaması için yalvarmaya odaklanıyorum.

Bitcoin için olumlu sinyal var mı?

BTC şu anda geçtiğimiz gün önemli bir değişiklik olmaksızın 21.400 dolar civarında işlem görüyor. Bununla birlikte, son ‘kripto kışının’ ardından geçen hafta %16,4’lük bir sıçrama ile yükseliş eğrisi gösterdi. BTC verilerinde gözlemlenen ve yakın geleceği için karışık bir tahmin öneren bazı ilginç gelişmeler var.

İlk olarak, Bitcoin’in borsalardaki arzı 2018 seviyelerine düştü. Glassnode’dan alınan verilere göre, merkezi borsalardaki BTC arzı Mart 2018’de 2,4 milyonu geçti. Ayrıca bunun altına hiç düşmedi. Ancak 13 Haziran’daki Celsius ve Babel açıklamalarından bu yana döviz çıkışlarında keskin bir artış var. Bu borsalar da ilgili duyurularında kullanıcı hesaplarındaki para çekme işlemlerini dondurma kararı aldı. Tarihsel olarak, borsa çıkışları ve borsalardaki düşük arz, Bitcoin için yükseliş işaretleri olmuştur.

Bitcoin Yatırımcıları Yeni Dalga Geliyor!

Bir Glassnode tweet’e konu hakkında daha fazla veri içeriyor. Tweet’Te göre 10.000’den fazla BTC tutan adreslerin sayısı az önce 100’e ulaştı. Bu, yaygın bir birikimi öneren başka bir yükseliş sinyali.

Bitcoin Yatırımcıları Yeni Dalga Geliyor!

Ancak, piyasada yatırımcılar için karışık sinyaller var. BTC’nin işlem hacmi geçtiğimiz gün %27’ye düştü. BTC fiyatını potansiyel olarak etkileyecek bir gelişme olduğu söylenebilir. Bir diğer endişe verici konu da madencilerin varlıklarını satmasıdır. Kriptokoin.com olarak bu konu hakkında ayrıntılı bir makale hazırladık.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin Yatırımcılarını Uyardı: Yeni Dalga Geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!