OpenSea, Blockchain Platformu Klaytn ile Ortaklık Kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT sektörü, dünyada bilinmeye ve takip edilmeye devam eden bir alan olmaya devam ediyor. Sektör, hala gelişme ve büyüme aşamasında. NFT alanında her geçen gün gelişmeler yaşanıyor. Bu kez popüler NFT platformu OpenSea, Klaytn ile bir ortaklık kurdu.

NFT Sektörünün Asya’da Gelişmesi İçin OpenSea ve Klaytn Ortak Oldu

Metaverse ve GameFi’ye odaklanan halka açık Blockchain platformu Klaytn Foundation, Asya NFT ekosistemini genişletmek için OpenSea ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Bu ortaklıkla NFT sektörünün Asya’da hızlı bir şekilde büyümesi ve benimsenmesi amaçlanıyor.

İlginizi çekebilir: Uniswap Gas Ücreti Yarışında Ethereum’u Geçti

Konferans iş birlikleri, ekosistem hibeleri ve daha fazlasını içerecek olan ortaklık, NFT ekosistemini büyütecek, bağları güçlendirecek ve dünya çapında Asya NFT projelerine daha fazla görünürlük kazandıracak.

Klaytn Foundation Global Adoption Başkanı David Shin konuyla ilgili şunları söyledi:

Bu kritik adımda OpenSea ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu ortaklıkla amacımız, yenilikçi kullanım örneklerini ortaya çıkarmak ve Asya’daki Klaytn ekosisteminin büyümesini desteklemek.

Güney Koreli internet devi Kakao’nun halka açık Blockchain platformu Klaytn, geçtiğimiz mayıs ayında Çin’in devlet destekli Blockchain Hizmetleri Ağı (BSN) altyapısı için açık izinli bir Blockchain oluşturacağını duyurmuştu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, Blockchain Platformu Klaytn ile Ortaklık Kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!