Ripple 24 Saat İçinde %14 Patlarken Bitcoin 21 bin Doları Test Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

XRP bir günde çift haneli rakamlarla yükseldi. AVAX, OKB, ATOM ve NEAR gibi diğer alternatifler de etkileyici kazanımlar elde etti. Bitcoin 21 bin dolara yakın.

Son oynaklığın ardından, Bitcoin 20.000 doların üzerinde kalmayı başardı ve hatta 21.000 dolara yükseldi. Altcoinler ayrıca son 24 saat içinde XRP’nin yarışa liderlik etmesiyle bazı etkileyici kazanımlar elde etti.

Bitcoin Gözleri 21 bin dolar

Pazar günü 18 ayın en düşük seviyesi olan 17.500 $ ile sonuçlanan geçen haftaki büyük düzeltmeden sonra, boğalar BTC’nin kaybettiği zeminin bir kısmını kurtarmaya çalışıyor.

Bu, birkaç gün önce 21.500 $ ‘a sıçradı. Bununla birlikte, Bitcoin orada başarısız oldu ve hatta Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın merkez bankasının hızla yükselen enflasyonla mücadele etmek için umutsuz girişimlerde faiz oranlarını artırmaya devam etme planlarını yeniden onaylamasından sonra 20.000 doların altına düştü.

Bununla birlikte, BTC 20.000 doların altındaki yolculuğuna hızla toparlandı ve dün bunun üzerine çıktı. Son 24 saat başka bir ayak daha getirdi ve varlık şu anda 21.000 dolardan sadece birkaç inç uzakta oturuyor. Sonuç olarak, piyasa değeri bir kez daha 400 milyar dolara yaklaştı, ancak hakimiyeti %43’ün altına düştü.

Ripple 24 Saat İçinde %14 Patlarken Bitcoin 21 bin Doları Test Ediyor! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

Binance CEO’su, Bitcoin’in sonunda 69.000 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini çizeceğine inanıyor, ancak bunu yapmak iki yıl kadar sürebilir.

Efsanevi miras yatırımcısı Mark Mobius, Bitcoin’i “öncü gösterge” olarak nitelendirdi ve bunu Dow Jone ve diğer borsa endeksleri izledi.

Dünyanın en büyük borsasının ABD kolu olan Binance US, BTC spot çiftleri için sıfır işlem ücreti sunmaya başladı.

XRP Öne Çıkıyor

Alternatif madeni paraların çoğu, son kayıpların bir kısmını geri alma girişimlerine devam ediyor.

Ethereum birkaç gündür 1.100 dolar çizgisiyle savaşıyor, ancak günlük %4,5’lik bir artışın ardından şimdi çok üzerinde görünüyor.

BNB, bir günde %3,3’lük bir fiyat artışının ardından 230 doların biraz üzerinde çok günlü bir yüksek seviyeye ulaştı. Cardano, Solana ve Polkadot benzer yüzdelerle sırasıyla 0,5, 38 ve 8 dolara yükseldi.

Dün yeni bir BTC köprüsünü açıkladıktan sonra Avalanche %9 yükseldi ve 20 dolara yaklaştı.

Bununla birlikte, Ripple’ın yerel jetonu, daha büyük cap alt’larından en etkileyici kazanan olarak öne çıkıyor. XRP %13’ün üzerinde arttı ve şimdi 0,37 dolardan işlem görüyor.

MATIC, dün şovu çaldıktan sonra bir kez daha çift hanelerde yükseldi. OKB, ATOM, NEAR, XLM, ALGO, XMR, THETA ve AXS de dikkate değer kazanımlar elde etti. Kripto piyasa değeri 30 milyar dolar arttı ve 950 milyar dolara yakın.

bitcoin Ripple 24 Saat İçinde %14 Patlarken Bitcoin 21 bin Doları Test Ediyor! 4

Altcoin/Sektör Haberleri

Zincirler arası köprülere karşı yapılan son saldırıda, Harmony’s Horizon istismar edildi ve 100 milyon doların üzerinde ETH çalındı.

Küresel e-ticaret devi eBay böyle bir pazar yeri KnownOrigin’i satın alarak NFT çabalarına devam ediyor.

Eski bir İngiltere Şansölyesi olan Philip Hammond, krallığın diğer uluslara yakın kalabilmek için kripto para birimini ve altında yatan teknolojiyi benimsemesi gerektiğini kaydetti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple 24 Saat İçinde %14 Patlarken Bitcoin 21 bin Doları Test Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!