Eminem Ve Snoop Dogg’dan Bored Ape Temalı Yeni Klip Paylaşımı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eminem ve Snoop Dogg’dan Bored Ape temalı yeni klip paylaşımı. “From the D 2 the LBC”, Eminem ve Snoop Dogg yepyeni bir ortak şarkılarını paylaştılar. İki rapçinin ara sıra Bored Ape tarzı avatarlara dönüşmesi, şarkının en göz alıcı görsel özelliği olarak dikkat çekti.

Baz Luhrmann’ın Elvis film müziği “The King and I” için Eminem ve Cee-Lo Green birlikte yepyeni bir şarkı yayınladı. Eminem Show’un 20. yıl dönümü baskısı bu yılın başlarında çıktı. Bu yıl Eminem ve Dolly Parton, Rock and Roll Onur Listesi’ne girecek. Eminem, Bored Ape temalı videosuyla dikkatleri üzerine çekti.

Took too long to reconnect with @snoopdogg– you know we had to make a movie! https://t.co/087W2OZJOI #FromTheDToTheLBC #curtaincall2 @BoredApeYC pic.twitter.com/k443JqXHON

— Marshall Mathers (@Eminem) June 24, 2022

Bu yılki Ape Fest Manhattan’da başladı. Gecenin öne çıkanı, Eminem ve Snoop Dogg’un çok beklenen işbirlikleri “Detroit’ten LBC’ye” tanıtmak için sahne almalarıydı. Diğer önemli sanatçılar arasında Jim Jones, Bun-B ve hatta Lil Wayne vardı. Şarkı, iki tanınmış rapçinin anlaşmazlıkların ardından ilişkilerini düzeltmelerinin göstergesi olarak görüldü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eminem Ve Snoop Dogg’dan Bored Ape Temalı Yeni Klip Paylaşımı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!