Michael Saylor Bitcoin Hakkındaki Görüşlerini Savundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, uzun süredir sıkı bir Bitcoin (BTC) savunucusu olarak biliniyor. Dünyanın en büyük Bitcoin bilançosuna sahip şirketin yönetim koltuğunda oturan Saylor, Bitcoin odaklı dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Son olarak Saylor, Bitcoin hakkındaki tartışmalara neden olan yorumunu bir kez daha savundu.

Michael Saylor Bitcoin Hakkında Yaptığı Açıklamaların Hâlâ Arkasında

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, geçtiğimiz Mart ayında insanları daha fazla Bitcoin’e yatırım yapabilmeleri için evlerini ipotek etmeye çağıracak kadar ileri gitmiş, birçok kesim tarafından eleştirilmişti. Son piyasa çöküşünün ardından yeniden gündeme getirilen bu açıklamalar sonra Saylor açıklamalarını yeniden savundu.

Fox Business ile yakın tarihli bir röportajda konuşan Saylor, birinin ipotek almasını tavsiye etmenin kötü bir finansal tavsiye olmadığını söylerken, Bitcoin’i ucuza almamanın “kayıp bir fırsat” olacağını iddia ediyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Madencisi Iris Energy, Hashrate Beklentisini Yükseltti

MicroStrategy CEO’su, 30 yıllık sabit faizli ipoteğin geçen yılki yüzde 2.57’ye kıyasla şu anda yüzde 5.78’de olduğunu vurguladı. Ek olarak Saylor Bitcoin fiyatının geçen hafta 17.500 dolara düşmesine rağmen, uzun vadede düşük riskli bir yatırım olduğuna inanmaya devam ediyor.

Bitcoin’deki Düşüş Sonrası Gözler Saylor’un Şirketinde

Dünyanın borsa dışı en büyük Bitcoin (BTC) rezervine sahip MicroStrategy, Bitcoin’in düşüşü işe birlikte marj çağrısı iddiaları ile sık sık gündeme geliyor. Şirketin CEO’su Michael Saylor, MicroStrategy’nin bu tür volatil durumlara hesaba katarak yatırımlarını yaptığını ve böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini iddia etmişti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Saylor Bitcoin Hakkındaki Görüşlerini Savundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!