Garanti BBVA’dan Kripto Varlık Yetkilisi İlanı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garanti BBVA’dan kripto varlık yetkilisi ilanı. Kurumlar ve özel sektör kripto varlıklara giderek daha fazla ilgi gösteriyor.

Garanti BBVA, bir gün önce bir kripto varlık yetkilisi aradığını belirten bir ilan gönderdi. İlanda görev tanımı “Garanti BBVA ailesine katılacak, Sermaye Piyasası ve Hazine Operasyonları Departmanı’nın sorumluluğunu üstlenecek Kripto Varlık Sorumlusu/Uzmanı arıyoruz” ibaresine yer verildi.

C6A1496E E9A2 4C7A 8Dd3 2E8762C86407

Duyuruda, GarantiBBVA’nın “Kripto Varlık” işlemleri projesine aktif olarak katılacak bir çalışan aradığı  belirtildi. Ayrıca pozisyon adayının kripto varlıkları ve mevcut teknolojiler hakkında araştırma yapması gerektiği de belirtildi. İşe alınacak uzman, yurt dışı hizmet sağlayıcılarla da görüşecek, sundukları altyapı uygulamalarını öğrenecek ve bankayı nasıl etkileyeceğini değerlendirecek. İş tanımı ayrıca “Kripto Varlık Depolama” için şube süreçlerinin kontrol edileceğini ve prosedürlerin uygulanacağını belirtti.

Bu görev için aşağıdaki nitelikler gereklidir ve bunlar şu şekildedir:

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun, İyi derecede MS Excel bilgisine sahip, Mevcut iş deneyiminizde yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif kullanabilen, MS Office programları kullanımına hakim, Sunum becerisi yüksek, Kripto varlıklarla alakalı iş deneyimi olan.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Garanti BBVA’dan Kripto Varlık Yetkilisi İlanı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!