Black Hills Energy, Bitcoin Madenciliğini Güçlendirmek İçin Anlaşma Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Dakota merkezli bir kamu hizmeti şirketi olan Black Hills Crop., Wyoming’deki yan kuruluşu Black Hills Energy aracılığıyla, Wyo’daki bir Bitcoin madenciliği operasyonuna en az beş yıl süreyle güç sağlamak için bir anlaşma imzaladı.

Black Hills Energy, Bitcoin Madenciliğini Güçlendirmek İçin Adım Attı

Bitcoin madencilerini bölgeye çekmek isteyen Black Hills Energy bugün, Wyoming’in Blockchain Kesintili Hizmet Tarifesi kapsamında bir kripto madenciliği tesisine güç sağlamak için ilk anlaşmasını tamamladığını duyurdu.

Anlaşma, şirketin 2018 yılında aramaya başladığı Blockchain Kesintili Hizmet tarifesi kapsamındaki ilk hizmet anlaşması olarak karşımıza çıkıyor.

İlginizi çekebilir: ABD Kripto Madenciliğini Kısıtlama Konusunu Tartışıyor

Black Hills Energy, kimliği belirsiz tesisin bölgedeki en büyük Bitcoin madenciliği operasyonlarından biri olacağını ve yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi ve enerji satın alması bekleniyor.

Bunun yanında Black Hills Corp. CEO’su Linn Evans yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu yeni müşteri tipine hizmet etmekten ve diğer esnek yük müşterilerine uzun vadede sağlayabileceğimiz faydaları keşfetmekten heyecan duyuyoruz.

Son olarak Black Hills Energy, bir basın açıklamasında açıldığında Wyoming’deki en büyük madencilik operasyonlarından biri olacak olan madencilik operasyonuna 75 megawatt’a kadar elektrik sağlayacak.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Black Hills Energy, Bitcoin Madenciliğini Güçlendirmek İçin Anlaşma Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!