Ethereum Kurucu Ortağı Vitalik Buterin’den Stock To Flow (S2F) Modeline Eleştiri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’den stock to flow (S2F) modeline eleştiri. PlanB’nin Bitcoin (BTC)  stock to flow  (S2F) modeli, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin tarafından eleştirildi.

Boğa koşusu sırasında, BTC stock to flow modeli, çoklu fiyat hareketlerini doğru bir şekilde öngördüğü için çok dikkat çekti. Ancak boğa piyasasında bu yaklaşımın başarısız olduğu da biliniyor.

Stock-to-flow is really not looking good now.

I know it’s impolite to gloat and all that, but I think financial models that give people a false sense of certainty and predestination that number-will-go-up are harmful and deserve all the mockery they get. https://t.co/hOzHjVb1oq pic.twitter.com/glMKQDfSbU

— vitalik.eth (@VitalikButerin) June 21, 2022

Ethereum kurucusu Buterin, zarar verici olduğunu iddia ederek S2F konseptini eleştirdi. Ardından şunları ekledi:

Stock to flow modeli şu anda gerçekten iyi görünmüyor. Böbürlenmenin kabalık olduğunu biliyorum ama bence insanlara sahte bir kesinlik duygusu veren ve fiyatın artacağı yönünde yargı sunan finansal modeller zararlıdır. Ve tüm alayları hak ediyorlar. S2F’yi kimin desteklediğini ve trend çizgisini doğru bir şekilde açıklıyor gibi göründüğünde kimin alay ettiğini hatırlayın.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Kurucu Ortağı Vitalik Buterin’den Stock To Flow (S2F) Modeline Eleştiri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!