Chainlink: LINK’in Bir Sıkışma Bölgesinden Kopmaya Hazırlanırken Neler Beklenebilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chainlink, Mayıs ayının son iki haftasındaki düşük fiyat oynaklığının ardından güçlü bir yükseliş eğilimine hazırlanıyor gibi görünüyordu. Bununla birlikte, fiyat hareketi, uzun vadeli azalan direnç çizgisinin aşağı yönlü bir dönüşle hala aktif olduğunu doğruladı. Direnç çizgisi, LINK’in sıkı sıkıştırma bölgesine hızla yaklaşan kama modelinin bir parçasıdır.

Chainlink, ayılar devralmadan önce 9 Haziran’da 9,65$’da zirve yaptıktan sonra kabaca %43 düştü. Bu, alçalan direnç çizgisiyle temas ettikten sonra bir geri çekilmeyle sonuçlandı. Fiyat, Mayıs ayındaki en düşük seviyesiyle aynı seviyede olan 5,28 dolardan destek bulmuş gibi görünüyor.

Chainlink: LINK’in Bir Sıkışma Bölgesinden Kopmaya Hazırlanırken Neler Beklenebilir? 4

Piyasa henüz ormandan çıkmadı ve hakim FUD, düşüşün bitmeyebileceğini gösteriyor. Ek satış baskısı, LINK’i potansiyel olarak Mayıs ayının en düşük seviyelerine yakın alım duvarının altına ve destek hattına doğru itebilir.

Böyle bir sonuç muhtemelen 4,6 $ fiyat seviyesine doğru itecektir. Bir başka olası sonuç, yükseliş kırılmasının bir başka yeniden test edilmesi için azalan desteğe doğru bir toparlanmadır.

Zincir İçi Metrikler, LINK’in Fiyat Hareketi Hakkında Daha Fazla Netlik Sağlayabilir mi?

LINK’in zincir üstü hacimleri, Haziran ayının başından bu yana önemli ölçüde arttı. Balinalar tarafından tutulan arz ile aynı zamanda, kayıtlı çıkışlar ölçüldü. Bu, satış hacminin arttığını gösteriyor.

Ancak, piyasa değeri 10 Haziran’a kadar kayda değer bir artış kaydetti. Piyasa değeri ile balinaların sahip olduğu arz arasındaki farklılık, sonunda elden çıkarmaya yol açan bir kar almanın olduğunu gösteriyor.

chainlinkChainlink: LINK’in Bir Sıkışma Bölgesinden Kopmaya Hazırlanırken Neler Beklenebilir? 5

Yukarıdaki gözlem, adreslerdeki denge ile arz ile de tutarlıydı. 10 milyondan fazla coin tutan adresler 31 Mayıs’a kadar LINK’in %62.54’ünü kontrol ediyordu, ancak 9 Haziran’a kadar %61.77’ye düştü.

15 Haziran’a kadar %59,53’e düştüler. 1 milyon ile 10 milyon Chainlink arasındaki adresler 31 Mayıs’ta %15.83’ten düştü, ancak 9 Haziran’a kadar hafif bir artışla 16.375’e yükseldi. Ayrıca 15 Mayıs’a kadar varlıklarını %17,92’ye çıkardılar.

chainlinkChainlink: LINK’in Bir Sıkışma Bölgesinden Kopmaya Hazırlanırken Neler Beklenebilir? 6

100.000 ila 1 milyon Chainlink arasındaki adresler, 31 Mayıs’ta %8.33 olan varlıklarını 15 Haziran’da %8.55’e yükseltti.

Çözüm

Alt kategorilerdeki adreslerdeki artış, LINK’in neden Mayıs ayının en düşük seviyelerine yakın destek bulmayı başardığını açıklıyor. Ancak yine de balinaların sattığını ortaya koyuyor. LINK bu nedenle daha fazla yükselişi desteklemek için yeterli satın alma baskısını bulamayabilir. Ancak, piyasalar ani değişikliklere tabidir ve balinaların birikmesi farklı bir sonuca yol açabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
34

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink: LINK’in Bir Sıkışma Bölgesinden Kopmaya Hazırlanırken Neler Beklenebilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!