Amerikalı Milyarder David Rubenstein’den Kripto Para Piyasası Yorumu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı milyarder David Rubenstein kripto para piyasası yorumu.  Kripto piyasasının düşüşüne rağmen, Amerikalı milyoner David Rubenstein, insanların kriptoyu terk etmeyeceklerine inanıyor.

Amerikalı milyarder ve The Carlyle Group’un kurucu ortağı David Rubenstein, Bloomberg ile yaptığı röportajda kripto para birimi endüstrisini analiz etti. Rubenstein konuyla ilgili yorum yaptı ve kripto piyasasının gerilemesinin piyasadaki düşüşün tipik bir parçası olduğunu belirtti. Rubenstein ayrıca kripto piyasası konseptinin terk edilmeyeceğine inanıyor.

Fiyat oynaklığının devam etmesini bekleyen milyarder, varlığın “yok olmayacağına” ve varlığın son on yılda kaydettiği ilerleme göz önüne alındığında 20.000 dolardan fazla bir fiyatın büyük bir başarı olduğuna inanıyor:

Elbette, 60.000 dolardan satın aldıysanız, çok para kaybettiniz ve bunların harika yatırımlar olduğunu söylemiyorum ama bence bunlar asla gitmeyecek yatırımlar. Tüm kripto ekonomisinin çökeceğini düşünmüyorum.

Geçen Nisan ayında milyarder, insanlara finansal özgürlük sağladığını iddia ederek Bitcoin yanlısı duygularda bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Amerikalı Milyarder David Rubenstein’den Kripto Para Piyasası Yorumu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!